«Ο Πειραιάς χρησιμοποιείται ως πείραμα για την είσοδο του Μπερλουσκονισμού»

Πείραμα για την είσοδο του Μπερλουσκονισμού χρησιμοποιείται ο Πειραιάς , τόνισε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ, εξαπολύοντας (ξανά) μύδρους εναντίον του Γιάννη Μώραλη αλλά και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Στο συνδυασμό Μώραλη συμμετέχει το πιο γνωστό όνομα της διαπλοκής, ο Κόκκαλης (σ.σ ο Πέτρος Κόκκαλης), του οποίου η επιχειρηματική δραστηριότητα μέσω του κράτους είναι γνωστή» τόνισε στον Άρη Πορτοσάλτε ο δήμαρχος Πειραιά.

Κατήγγειλε εκ νέου ότι μη Πειραιώτες κατέλυσαν τη νομιμότητα κατέλαβαν την πόλη, αφισοκόλλησαν και αφισορύπαναν όλη την πόλη, απειλούσαν. «Μόνο η Χρυσή Αυγή το ‘χε κάνει να καταλαμβάνει δημόσιους χώρους, η Χ.Α. ψήφισε Μώραλη» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Εκπρόσωπος του βαθέως ΠΑΣΟΚ ο Μώραλης»

Ο κ. Μιχαλολιάκος επισήμανε ότι ζήτησε την παρέμβαση του πρωθυπουργού γιατί πρέπει να αποδειχθεί ότι «η δημοκρατία δεν είναι αδύναμο πολίτευμα επειδή είναι ανεκτικό».

«Εγώ είμαι γιος αγρότη ο Μώραλης ήταν γιος υπουργού, είναι εκπρόσωπος του βαθέος ΠΑΣΟΚ με όλο το σεβασμό στη μνήμη του πατέρα του, αλλά και στη μνήμη του δικού μου» ανέφερε ακόμη.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα