Ο Πετρόπουλος «βάζει λουκέτο» στην Τούμπα!

Τη διαφωνία του με την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ να περιοριστεί στο χρηματικό πρόστιμο κατά του ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, ζητώντας την τιμωρία της Τούμπας!

Ο αρμόδιος για θέματα ποδοσφαιρικής βίας εισαγγελέας, άσκησε έφεση εναντίον της απόφασης που έλαβε η Πειθαρχική της Ομοσπονδίας, η οποία επέβαλλε πρόστιμο 20.000 ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Ο Κωνσταντίνος Πετρόπουλος ζητά να επιβληθεί τιμωρία δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών στον ΠΑΟΚ και 120.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο. Η παρέμβαση της εισαγγελίας δημιούργησε αναστάτωση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία έτσι και αλλιώς, βρίσκεται σε μία περίοδο κρίσης και ανακατατάξεων σε όλα τα επίπεδα.

Η αντίδραση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ δεν εκφράστηκε με επίσημο τρόπο, ωστόσο από το περιβάλλον της ομάδας βγαίνει πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, καθώς θα επικαλεστούν το δεδικασμένο του Καραϊσκάκη, όταν ο τερματοφύλακας του «Δικέφαλου του Βορρά», Παναγιώτης Γλύκος είχε κτυπηθεί, αλλά ο σύλλογος του Πειραιά τιμωρήθηκε με μόλις 7.000 ευρώ πρόστιμο, δίχως να παρέμβει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα