Ο πιο ακριβοπληρωμένος «survivor»…

Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίχτης από την ομάδα των ΔΙΑΣΗΜΩΝ στο SURVIVOR, σύμφωνα με δημοσιεύματα, φαίνεται να είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης , ο οποίος έλαβε μέρος κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή στο παιχνίδι.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του, στο περιοδικό PEOPLE και τη Σοφία Καζόνι, το διέψευσε, δηλώνοντας ότι απλά ζήτησε ένα ποσό ικανό να καλύψει την οικογένεια του. Άφησε πίσω στην Ελλάδα την δουλειά του, η οποία «έτρεχε» μέχρι τον μήνα Ιούνιο και την οικογένεια του, μετά από συζήτηση με την σύζυγό του. “Το είδα σαν δουλειά”, δήλωσε ο ίδιος.

Τι θα δούμε απόψε…

Απόψε, στο νέο επεισόδιο του SURVIVOR,μετά την πολυπόθητη ένωση των ΜΑΧΗΤΩΝ με τους ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ, νέες εξελίξεις έρχονται στο προσκήνιο.

Μετά από δήλωση του παίχτη Γιώργου Χρανιώτη στο reality επιβίωσης, ο οποίος χαρακτήρισε την κατάσταση “σήριαλ”, μαύρα σύννεφα έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους, μόλις μερικές μέρες μετά τον ερχομό των ΜΑΧΗΤΩΝ στην παραλία, παρά το φαινομενικά , όπως φαίνεται, καλό κλίμα.

Νέο αγώνισμα επάθλου στο σημερινό επεισόδιο και οι δύο ομάδες ρίχνονται ξανά στην μάχη. Ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο φαγητού;

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα