Ο Πλατινί απαντά στην Telegraph

Κάθε άλλο παρά αδιάφορο άφησε τον Μισέλ Πλατινί, το δημοσίευμα της Telegraph, βάσει του οποίοι έχει εμπλακεί στην αδιαφανή διαδικασία επιλογής του Κατάρ, ως διοργανώτριας χώρας του Μουντιάλ 2022.

Ο πρόεδρος της UEFA έκανε λόγο για φήμες που θέλουν να τον πλήξουν, αποτυπώνοντας τα δικά του επιχειρήματα, προκειμένου να πείσει για τις θέσεις του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πλέον δεν με εκπλήσσουν οι αβάσιμες φήμες που έχουν σαν σκοπό να πλήξουν την εικόνα μου σε μια σημαντική στιγμή για το μέλλον του ποδοσφαίρου. Είναι εντυπωσιακό πώς μπορούν κάποιοι να μετατρέψουν τη συζήτησή μου με έναν συνάδελφό μου στην εκτελεστική επιτροπή της FIFA σε κάποια συνομωσία. Φυσικά και συναντήθηκα με τον Μοχάμεντ Μπιν Χαμάμ σε πολλές περιπτώσεις μέσα στο 2010, από τη στιγμή που είμαστε και οι δύο μέλη της ίδιας εκτελεστικής επιτροπής από το 2002. Σε αυτές το αντικείμενο συζήτησής μας ήταν η υποψηφιότητα για την προεδρία της FIFA. Ο κύριος Μπιν Χαμάμ προσπαθούσε να με πείσει να βάλω υποψηφιότητα για τις εκλογές του 2011. Θέλω να υπενθυμίσω πως είναι το μοναδικό μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της FIFA που έχει δηλώσει δημόσια τι έχει ψηφίσει, κάτι που δείχνει πόσο ‘καθαρός’ είμαι και κανένας δεν μου λέει τι να κάνω»..

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα