Ο Πορτογάλος Ούκρα στο στόχαστρο του «Δικέφαλου»

Την περίπτωση του 27χρονου δεξιού εξτρέμ της Ρίο Άβε, Ούκρα, ή Αντρέ Φελίπες Άλβες Μοντέιρο, όπως είναι καθ’ ολοκληρίαν το όνομά του, φέρεται να εξετάζει η ομάδα της ΑΕΚ, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς φέρεται να έχει τσεκάρει σε αρκετά παιχνίδια τον παίκτη, ο οποίος έχει πάρει την έγκριση και του Γκουστάβο Πογιέτ.

Ο Ούκρα ξεκίνησε την καριέρα του από την Πόρτο, έπαιξε δανεικός σε Βαρζίμ, Ολανένσε και Μπράγκα και από το 2012 είναι βασικότατο στέλεχος της Ρίο Άβε, με τη φανέλα της οποίας έχει 65 συμμετοχές και 8 γκολ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι τόσο έντονο το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, που ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς θα ταξιδέψει για χάρη του τις προσεχείς μέρες στην Πορτογαλία, προκειμένου να κλείσει τη μεταγραφή.

Το συμβόλαιο του 27χρονου παίκτη λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, γεγονός που ενδέχεται να μειώσει αισθητά τις απαιτήσεις του πορτογαλικού συλλόγου. Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία στο οικονομικό, τότε η Ένωση θα επιχειρήσει να κλείσει τον παίκτη για το καλοκαίρι, ως ελεύθερο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα