Ο Πουλίδο αποχαιρέτησε τους οπαδούς της Τίγκρες!

Ο Άλαν Πουλίδο ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, καθώς η αίτηση που κατέθεσε, στις 29 Ιουλίου, στην Επιτροπή Επίλυσης Διαφορών φαίνεται να παίρνει θετική τροπή για τον ίδιο!

Από τις πληροφορίες που έχει ο Μεξικανός επιθετικός, η Επιτροπή θα τον δικαιώσει. Ο διεθνής παίκτης εξέφρασε τη σιγουριά του με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο, καθώς αποχαιρέτησε τους οπαδούς της Τίγκρες και τους ευχαρίστησε για την υποστήριξη που είχε στο διάστημα που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας. Ο Πουλίδο θεωρεί δεδομένη τη δικαίωσή του, καθώς, όπως είπε, με την καλή πίστη όλων των εμπλεκομένων, θα λυθεί και το θεσμικό θέμα που έχει προκύψει.

Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος της Τίγκρες, Αλεχάντρο Ροντρίγκεζ, αποκάλυψε πως είχε επίσημη πρόταση, ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, για τον Άλαν Πουλίδο, από την πορτογαλική Πόρτο. Την ομάδα που ανέδειξε τον Χάμες Ροντρίγκεζ και όχι μόνο. Δεν γνωρίζουμε τι επιπτώσεις θα επιφέρει η συγκεκριμένη αποκάλυψη στην ενδεχόμενη μεταγραφή του Πουλίδο στον Ολυμπιακό, αλλά στον Πειραιά περιμένουν τον παίκτη να αφιχθεί στην Ελλάδα, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ενταχθεί στο πρόγραμμα προετοιμασίας του Μίτσελ Γκονζάλεθ, καθώς έχει χάσει πολύτιμο έδαφος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα