Ο Πουλίδο… στο δρόμο που χάραξαν οι Τοράντο και Γκαλίντο!

Στο δεδικασμένο δύο ανάλογων υποθέσεων συμπατριωτών του ποδοσφαιριστών θα στηριχθεί ο Άλαν Πουλίδο, προκειμένου να κερδίσει την ελευθερία του από την Τίγκρες και να ενσωματωθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού!

Ο διεθνής Μεξικανός επιθετικός εντόπισε τις περιπτώσεις των δύο παικτών, οι οποίοι αντιμετώπισαν ακριβώς την ίδια κατάσταση με τις ομάδες τους κατά το παρελθόν, αλλά τελικά δικαιώθηκαν από τα διαιτητικά όργανα της FIFA. Ο Τζεράρδο Τοράντο αγωνιζόταν στην Πούμας και το 2000 θέλησε να μεταπηδήσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στην ισπανική Τενερίφη. Ο χαφ της Πούμας πίστευε, όπως και ο Πουλίδο, πως είναι ελεύθερος, καθώς το συμβόλαιό του έληγε και δεν είχε υπογράψει νέο. Η Πούμας, που ήθελε να τον πουλήσει στους Ισπανούς, επικαλέστηκε ότι έχει συμβόλαιο μαζί του. Τελικά, ο Τοράντο κέρδισε την ελευθερία του στη FIFA και κατάφερε να αγωνιστεί στην Ευρώπη με τις Τενετίφη, Πόλι Εχίδο, Σεβίλλη και Σανταντέρ.

Ο Άαρον Γκαλίντο αγωνιζόταν στην Κρουζ Αζούλ και βέβαια πίστευε πως το συμβόλαιό του είχε λήξει. Για το λόγο αυτό υπέγραψε στην Χέρκουλες. Η FIFA δικαίωσε τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Όσον αφορά στον Πουλίδο, ο παίκτης και το δικηγορικό γραφείο με το οποίο συνεργάζεται θα προχωρήσουν την υπόθεση στη FIFA, προκειμένου να αποδείξουν ότι δεν δεσμεύονται με συμβόλαιο. Η Τίγκρες από την πλευρά της υποστηρίζει πως έχει δεσμεύσει τον διεθνή επιθετικό μέχρι το 2016, γεγονός, βέβαια, που δεν αναγνωρίζει ο Πουλίδο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα