Ο Πράνιτς «φέρνει» μεταγραφές στον Παναθηναϊκό!

Ο Ντάνιελ Πράνιτς αποτελεί το… κρυφό χαρτί της διοίκησης του Παναθηναϊκού, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, στην οποία οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να διορθώσουν τα λάθη του καλοκαιριού.

Ο διεθνής Κροάτης του «τριφυλλιού» αγωνίστηκε βασικός στο παιχνίδι της Εθνικής του ομάδας κόντρα στην Ιταλία, για τα προκριματικά του EURO 2016, γεγονός που αποδεικνύει ότι όχι μόνο δεν έχει απολέσει την… έξωθεν καλή μαρτυρία του, αλλά πολύ περισσότερο, εξακολουθεί να βρίσκεται στην επικαιρότητα και στα πλάνα του Νίκο Κόβατς, παρά την – κατά γενική ομολογία – μέτρια παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο σκάουτερ, που εκπροσωπούν ομάδες από την Ιταλία και την Ισπανία, παρακολούθησαν τον Πράνιτς στα τελευταία του παιχνίδια με την Κροατία, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα, προκειμένου να διαπιστώσουν την αγωνιστική του κατάσταση. Ο Κροάτης μέσος έχει εκδηλώσει την επιθυμία να αλλάξει περιβάλλον, ενώ το καλοκαίρι υπήρξαν συζητήσεις μέσω του μάνατζέρ του, προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Στον Παναθηναϊκό έχουν συνδέσει το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας με την ενδεχόμενη πώληση του Ντάνιελ Πράνιτς, καθώς τα οικονομικά του συλλόγου παραμένουν σε χαμηλά στάνταρ και δεν υπάρχει η δυνατότητα κινήσεων υψηλού επιπέδου. Εξελίξεις αναμένονται το επόμενο διάστημα. Τα θέματα έχουν αναλάβει οι Φύσσας, Βόκολος, οι οποίοι βρίσκονται σε επαφή με ατζέντηδες σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα