Ο «προκλητικός» Ρόζενμπεργκ στο… στόχαστρο του Ολυμπιακού!

Ο Μάρκους Ρόζενμπεργκ επανέρχεται στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού, αυτή τη φορά όχι γιατί δήλωσε κάτι… προκλητικό για το σύλλογο του Πειραιά, αλλά ως μεταγραφικός στόχος των «ερυθρόλευκων» ενόψει Ιανουαρίου!

Το τελευταίο 24άωρο κυκλοφόρησε πολύ έντονα το σενάριο περί του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον 32άχρονο επιθετικό της Μάλμε, ο οποίος, αν μη τι άλλο, διαθέτει πλούσιο ταλέντο και μεγάλη εμπειρία. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει μία πρώτη κουβέντα μαζί του και ο διεθνής επιθετικός εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και στην ομάδα του Πειραιά. Σημαντικό κίνητρο για τον παίκτη, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, είναι η συνέχιση της ευρωπαϊκής πορείας του Ολυμπιακού στο Europa League και βέβαια, η προοπτική κατάκτησης τίτλων στην Ελλάδα.

Όλα αυτά απομένει να επιβεβαιωθούν και επισήμως. Διότι στη συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχει μία… ιδιαιτερότητα! Μόλις πριν λίγους μήνες και όχι μία φορά, αλλά δύο, ο Μάρκους Ρόζενμπεργκ είχε προκαλέσει τη μήνη των οπαδών και των ανθρώπων του Ολυμπιακού, κάνοντας υποτιμητικές και προσβλητικές δηλώσεις για τον σύλλογο του Πειραιά.

Πιο συγκεκριμένα, στις 6 Σεπτεμβρίου, ο Σουηδός είχε… επιτεθεί στους οπαδούς του Ολυμπιακού, με τους οποίους είχε έρθει παλιότερα σε… επαφή, όταν αγωνιζόταν στη Βέρντερ Βρέμης. Ας θυμηθούμε τι είχε πει τότε ο 32άχρονος ποδοσφαιριστής: «Ξέρουμε πως είναι δύσκολος αντίπαλος, αν και δεν έχουμε καλή εικόνα για αυτόν, αφού δεν έχουμε δει αρκετούς αγώνες του Ολυμπιακού. Επίσης, γνωρίζω καλά την ατμόσφαιρα που θα έχει το γήπεδο. Υπάρχει πιο πολύ μίσος για τον αντίπαλο, παρά αγάπη για την ίδια την ομάδα στις κερκίδες. Είναι μία κατάσταση αρρωστημένη. Έχω παίξει ξανά εκεί, σε ένα ματς ζωής και θανάτου. Και χάσαμε, αφού ο αντίπαλος πήρε ενέργεια από τον φανατισμένο κόσμο».

Στις 2 Οκτωβρίου, μετά τη νίκη της Μάλμε επί των «ερυθρόλευκων», ο Μάρκους Ρόζενμπεργκ «κτύπησε» ξανά, χαρακτηρίζοντας τον Ολυμπιακό χειρότερο από τη Σάλτσμπουργκ, την οποία είχαν αντιμετωπίσει οι Σουηδοί στη φάση των play off για το Champions League: «Συμφωνώ με την άποψη του προπονητή μου, είναι αλήθεια, η Σάλτσμπουργκ ήταν καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό που αντιμετωπίσαμε».

Ο Σάλτσμπουργκ, βέβαια, για να πούμε και του… στραβού το δίκιο, απέδειξε ότι όντως είναι πολύ καλή ομάδα, πραγματοποιώντας εκπληκτική πορεία στους ομίλους του Europa League. Οι Αυστριακοί συγκέντρωσαν, μαζί με τη Ντιναμό Μόσχας από τον όμιλο του Παναθηναϊκού, τους περισσότερους βαθμούς (16) στο τουρνουά, παραχωρώντας μόλις μία ισοπαλία, σε σύνολο έξι αγώνων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα