Ο προπονητής… Μπερσλουσκόνι δίνει μαθήματα στον Γκατούζο για Μίλαν

Τα έχωσε για τα καλά στον προπονητή της Μίλαν Τζενάρο Γκατούζο, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Μπορεί  το περασμένο καλοκαίρι ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός και ποδοσφαιρικός μεγαλοπαράγοντας να παρέδωσε τα κλειδιά μετά από 30 χρόνια, αυτό όμως δεν αναιρεί την αγάπη του για τους “ροσονέρι” και το ενδιαφέρον για την πορεία τους.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι μπορεί να μην είναι πλέον το αφεντικό της Μίλαν, αλλά η καθοδική πορεία της ομάδας του από το ξεκίνημα της σεζόν, είτε με τον Μοντέλα είτε τώρα με τον Γκατούζο στον πάγκο, προκάλεσε το ξέσπασμά του

«Δεν είναι δυνατόν να παίζουμε με έναν μόνο επιθετικό, που συχνά βρίσκεται σε δύσκολη θέση ανάμεσα σε πάρα πολλούς αντίπαλους αμυντικούς. Η λύση είναι απλή: παίζεις με δύο επιθετικούς, με τον Μποναβεντούρα δεκάρι.

Πέρα πάντως από τον Μποναβεντούρα που για μένα δεν είναι κατώτερος του Κακά, θεωρώ πως μόνο οι Ντοναρούμα και Σούσο μπορούν να χαρακτηριστούν ως αστέρια από αυτούς που παίζουν τώρα στην Μίλαν», δήλωσε χαρακτηριστικά το άλλοτε πανίσχυρο αφεντικό των “ροσονέρι”.

Ο “καβαλιέρε” υποστηρίζει πως σε αυτήν την Μίλαν υπάρχουν μόνο τρεις ποδοσφαιριστές-αστέρια:

“Υποφέρω και πονάω βλέποντας τα πράγματα να μην πηγαίνουν όπως θα έπρεπε να πάνε. Και δεν είμαι σύμφωνος με τη χρησιμοποίηση αρκετών παικτών αλλά και με το σύστημα που χρησιμοποιείται αυτή την περίοδο».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα