“Ο πρωθυπουργός των φόρων δεν πίστεψε ποτέ στη μεταρρύθμιση”

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Λευτέρης Αυγενάκης  για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm».

Αποκλειστικά με γνώμονα το παιχνίδι των εντυπώσεων κινείται η κυβέρνηση υποστήριξε αρχικά ο γραμματέας της Ν.Δ,.
«Αφού έδωσε (η κυβέρνηση) “λύσεις” σε όλα τα προβλήματα, είπε να ασχοληθεί και με την αλλαγή φύλου στην ηλικία των 15 ετών, έβαλε στο τραπέζι το θέμα της κάνναβης, προσεχώς έχουμε και την αλλαγή του ΚΟΚ, όπου σύμφωνα με τον κ. Σπίρτζη θα πληρώνουν πρόστιμα οι πολίτες σύμφωνα με τα εισοδήματά τους, και είπε ο κ. Σταθάκης να ασχοληθεί και με το θέμα των αυθαιρέτων”.

Συνεχίζοντας ο Λευτέρης Αυγενάκης είπε: “Αφού υπάρχει νόμος σε ισχύ γιατί να μην τον ενεργοποιήσουμε παρά να νομοθετούμε εκ νέου;Και ο νόμος αυτός είναι ο 4178/2013.Αν κάνουμε κινήσεις απλώς και μόνο για εντυπωσιασμό, είναι τουλάχιστον κοροϊδία αίσχιστου είδους.Η Ελλάδα αξίζει πολύ καλύτερα και οι Έλληνες αξίζουν πολύ καλύτερη συμπεριφορά» . ο οποίος χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα «πρωθυπουργό των φόρων».

“Όσο η πολιτική της υψηλής φορολογίας συνεχίζεται, τα αδιέξοδα θα επιτείνονται”

«Όσο η πολιτική της υψηλής φορολογίας συνεχίζεται, τα αδιέξοδα θα επιτείνονται» είπε ο γραμματέας της ΝΔ, τονίζοντας την ανάγκη για μια πολιτική αλλαγή το συντομότερο δυνατό.

«Διότι όσο βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας μια κυβέρνηση που επικαλείται τη μεταρρύθμιση αλλά ποτέ δεν την πίστεψε ούτε φυσικά μπορεί να την υπηρετήσει, το μόνο που κάνει είναι να χάνουμε χρόνο πολύτιμο και να ευχόμαστε να είχε παραμείνει η χώρα μας στο επίπεδο που βρισκόταν το 2014» είπε ο κ.Αυγενάκης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα