«Ο πρόεδρος έχει μεγάλη καρδιά»

Απόλυτα φαίνεται ότι έχει προσαρμοστεί στον ΟΦΗ ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του φετινού ελληνικού πρωταθλήματος, Τζενάρο Γκατούζο. Ο Ιταλός τεχνικός με αφορμή την πρεμιέρα της SuperLeagueμίλησε στην «GazzettadelloSport» και σε αυτή αποθέωσε τη διοίκηση των Κρητικών και προσωπικά τον Μάνθο Πουλινάκη, τους παίκτες τους οποίους προπονεί χαρακτηρίζοντάς τους «γενναίους» ενώ ειδική μνεία έκανε για τον κόσμο της ομάδας.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι οι οπαδοί μπορούν να μετατρέψουν το «Γεντί Κουλέ» σε «Σαν Σίρο» λόγω τους πάθους τους για τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά:

Για τον ΟΦΗ και τη διοίκηση:
«Ο ΟΦΗ είναι η πρόκλησή μου. Έχω ένα εξαιρετικό επιτελείο δίπλα μου. Και ο πρόεδρος έχει μεγάλη καρδιά. Γίνονται πολλές θυσίες στην ομάδα. Εγώ και η ομάδα μου θα κάνουμε καλή εντύπωση στη σεζόν».

Για τη νέα σεζόν:
«Θέλω να κρατάμε χαμηλούς τόνους. Δεν θέλω να υποσχεθώ τίποτα. Έχω δίπλα μου γενναίους παίκτες. Λίγα λόγια και αρκετή δουλειά είναι το μότο μας».

Για τον κόσμο της ομάδας:
«Το γήπεδό μας χωράει 9.000 κόσμο. Αλλά μοιάζουν λες και είναι 100.000, όπως στο Σαν Σίρο. Νιώθεις τον παλμό που υπάρχει. Αρχίζουμε με Παναιτωλικό, ακολουθεί η Βέροια και η τρίτη αγωνιστική είναι με τον Ολυμπιακό. Σαν να λέμε ο Μινώταυρος στον λαβύρινθο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα