Ο Ράφα Μπενίτεθ «απειλεί» τον Μανουέλ Πελεγκρίνι!

Επιστημονική φαντασία ή απτά γεγονότα και ρεπορτάζ; Ένα αρκετά «τραβηγμένο» σενάριο δημοσίευσε ο βρετανικός Τύπος, παρουσιάζοντας τη Μάντσεστερ Σίτι να αντικαθιστά τον Μανουέλ Πελεγκρίνι με τον Ράφα Μπενίτεθ και του… χρόνου με τον Πεπ Γκουαρδιόλα!

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι «πολίτες» δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον Χιλιανό προπονητή, καθώς τον θεωρούν υπεύθυνο για τη φετινή μέτρια πορεία της ομάδας. Βάσει του πλάνου, το καλοκαίρι θα προσληφθεί στη θέση του ο Ισπανός Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Νάπολι.

Ο Μπενίτεθ αναζητεί ευκαιρία να επιστρέψει στην Αγγλία, όπου διαμένει μόνιμα η σύζυγος και οι δύο του κόρες και μία ενδεχόμενη πρόταση από τη Μάντσεστερ Σίτι, θα αποτελούσε μία πολύ δυνατή προοπτική για την υλοποίηση του σχεδίου του.

Το σενάριο επεκτείνεται και στην επόμενη περίοδο. Ο διακαής πόθος των «πολιτών» εξακολουθεί να είναι ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου μέχρι το 2016. Μετά τον Μπενίτεθ, λοιπόν, τη σκυτάλη στο σενάριο παίρνει ο άλλοτε προπονητής της Μπαρτσελόνα, ο οποίος προορίζεται να μείνει για πολλά χρόνια στον πάγκο της Σίτι, με στόχο να «κτίσει» την ομάδα του μέλλοντος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα