Ο Ρανιέρι μπορεί να εξαγοράσει την ελευθέρας του

Σε «Μήλον της Έριδος» για πολλούς συλλόγους, αλλά και Εθνικές ομάδες, εξελίσσεται ο άλλοτε τεχνικός της Ελλάδας και νυν της αγγλικής Λέστερ, με την οποία διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο στην Premier League.

Όπως αποκαλύπτουν τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Ιταλός τεχνικός έχει δεχθεί κρούσεις από πολλές ομάδες και Ομοσπονδίες, το σημαντικότεροι ωστόσο, είναι ότι μπορεί να «σπάσει» το συμβόλαιό του με τις «αλεπούδες» ο ίδιος και με ένα ελάχιστο ποσό. Όπως προβλέπεται στη μεταξύ τους συμφωνία, εφόσον υπάρξει πρόταση από μεγαλύτερο κλαμπ, ο Ρανιέρι μπορεί να φύγει καταβάλλοντας είτε η ομάδα, είτε ο ίδιος, ένα… ευτελές ποσό για τα δεδομένα του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Όπως έγινε γνωστό, η διοίκηση της Λέστερ κάλεσε τον Ρανιέρι για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, προτείνοντας χρονική επέκταση και γενναία αύξηση αποδοχών, με αντάλλαγμα την «εξαφάνιση» της ρήτρας που του δίνει το δικαίωμα να εξαγοράσει… εύκολα την ελευθέρας του.

Ο Ρανιέρι εμφανίζεται ως ο βασικός υποψήφιος να διαδεχθεί τον Αντόνιο Κόντε στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ιταλίας, ενώ η διοίκηση της Λέστερ προσπαθεί να τον διατηρήσει στον πάγκο της, με βασικό της όπλο την προοπτική του Champions League την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Ιταλός, πάντως, δήλωσε πως δεν είναι διατεθειμένος να φύγει, αν βέβαια ικανοποιηθεί με ένα μακροπρόθεσμο συμβόλαιο:

«Είμαι καλά στη Λέστερ και δεν σκέφτομαι να φύγω. Νομίζω ότι αυτή θα είναι η τελευταία μου ομάδα. Ελπίζω ότι θα μου προσφέρουν ένα μακροπρόθεσμο συμβόλαιο, έξι ή επτά ετών, ώστε να αποσυρθώ μετά εδώ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα