Ο Ραϊόλα μεταμορφώνει την Ίντερ σε… Ολυμπιακό

Ό,τι δεν κατάφερε να πετύχει το περασμένο καλοκαίρι, θέλει να το πραγματώσει το ερχόμενο. Ο γνωστός μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα, έχει δρομολογήσει το μεγάλο deal ανάμεσα σε Ίντερ και Ολυμπιακό για τη μετακίνηση από τον Πειραιά στο Μιλάνο τριών «ερυθρόλευκων» παικτών.

Πιο συγκεκριμένα, η Ίντερ ενδιαφέρεται για τους Αρτούρ Μαζουακού, Ρομπέρτο Γκάγκο και Παϊτίμ Κασάμι, τους οποίος θα επιχειρήσει να αποκτήσει «πακέτο», με μία πρόταση που θα ξεπερνά τα 20 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, το όλο στόρι ξεκίνησε με αφορμή τη μεσολάβηση του Ραϊόλα για την ενδεχόμενη μεταγραφή του Κασάμι στην Ίντερ. Ο Ιταλός ατζέντης εκπροσωπεί τον διεθνή Ελβετό παίκτη, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

Οι Μιλανέζοι έθεσαν αρχικά θέμα και για τον Αρτούρ Μαζουακού, καθώς αναζητούν έναν φουλ-μπακ για την αριστερή τους πλευρά, ενώ πρόσφατα μπήκε στο… κάδρο και ο Ρομπέρτο, ο οποίος επίσης σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή σε κάποιο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο Ραϊόλα δεν είναι μάνατζερ και των τριών παικτών, ωστόσο εμπλέκεται στην όλη ιστορία, αναλαμβάνοντας – κατά μία έννοια – το ρόλο του γενικού συντονιστή.

Εξελίξεις αναμένονται το επόμενο διάστημα, καθώς οι «νερατζούρι» φέρονται διατεθειμένοι να καταθέσουν συνολική πρόταση και για τους τρεις «ερυθρόλευκους» παίκτες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα