Ο Ρονάλντο επιστρέφει τη Χρυσή Μπάλα αλλά στην… Ισπανική Πρωταπριλιά

Η Ισπανική Πρωταπριλιά, η Ημέρα των Αγίων Αθώων, επιφύλασσε μια ευρηματική φάρσα στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Η Mundo Deportivo προχώρησε στην… αποκάλυψη ότι ο Ρονάλντο είναι έτοιμος να παραδώσει την Χρυσή του Μπάλα στον πραγματικό… δικαιούχο, Μέσι!

Την 28η Δεκεμβρίου οι ξεκαρδιστικές πλάκες δίνουν και παίρνουν στην Ισπανία. Οι σατανικοί Καταλανοί το… παράκαναν, δίνοντας σάρκα και οστά σε μια από τις πλέον απόκρυφες ονειρώξεις τους.

Όπως τονίζουν ο  Κριστιάνο Ρονάλντο είναι έτοιμος μέσα σε μια κρίση ανασφάλειας και αναλαμπή αυτογνωσίας να επιστρέψει την πέμπτη του Χρυσή Μπάλα στο France Football, ώστε να παραδοθεί στον άξιο δεύτερο της ψηφοφορίας, Λιονέλ Μέσι.

Το μυθοπλαστικό σενάριο συνεχίζει, θέλοντας τον Πορτογάλο  περίλυπο να ανακοινώνει τα καθέκαστα στους συμπαίκτες του μετά το πρόσφατο Clasico, ενώ καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του έπαιξε τόσο η επιθυμία του γιου του, που αποτελεί δεδηλωμένο φαν του Αργεντινού, όσο και η παγκόσμια κατακραυγή για τις πρόσφατες… μετριοπαθείς δηλώσεις του, με τις οποίες ξεκαθάρισε ότι είναι ο κορυφαίος της ιστορίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα