Ο Ρονάλντο, η Μπάρτσα, η Ρεάλ και η Μάντσεστερ

Θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Ρεάλ, δεν θα αγωνιζόταν σε άλλη ομάδα της Premier League εκτός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά… ποιος μπορεί να γνωρίζει τι θα ξημερώσει το αύριο, καθώς μπορεί να αγωνιστεί μέχρι και στην Μπαρτσελόνα!

Ποιος τα είπε αυτά; Σίγουρα όχι κανένας πολιτικός, αν και θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει – τιμής ένεκεν – μία θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο, καθώς γνωρίζει άριστα να ντριπλάρει, τόσο με την μπάλα, όσο και με τα λόγια. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε την πρόθεσή του να αγωνιστεί μέχρι το τέλος της καριέρας του στη Ρεάλ, αλλά δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Τόνισε πως δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα εκτός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά… κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το αύριο.

Σιβυλλικός όσο ποτέ άλλοτε, ο Πορτογάλος έδωσε τροφή για σχόλια και σενάρια…
«Το να παίξω κάποια μέρα στη Μπαρτσελόνα φαίνεται σχεδόν αδύνατο, όπως και το να αγωνιστώ σε κάποιον άλλο σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ, εκτός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τίποτα στη ζωή, όμως, δεν είναι 100% εγγυημένο και όλα γίνονται. Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι σίγουρο. Θέλω να ολοκληρώσω την καριέρα μου στη Ρεάλ. Το λέω ειλικρινά. Ποιος γνωρίζει, όμως, τι θα συμβεί αύριο. Εγώ, προσωπικά, δεν έχω ιδέα. Την παρούσα χρονική στιγμή, μία μεταγραφή στις ΗΠΑ δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Ίσως σε δύο ή τρία χρόνια να σκεφτώ διαφορετικά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα