«Ο Ρόις δεν έμεινε για τα λεφτά»

Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε η επιλογή του Μάρκο Ρόις να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, παρότι βρισκόταν στο μεταγραφικό στόχαστρο όλων των μεγάλων ομάδων στην Αγγλία και στην Ισπανία.

Ο γενικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Χανς Τζόακιμ Βάτζκε, έκανε δηλώσεις για τη μεγάλη επιτυχία της διοίκησής του, λέγοντας πως ο διεθνής Γερμανός δεν έμεινε στην Μπορούσια για τα χρήματα…

«Η ανανέωση συμβολαίου του Ρόις είναι μία τρελή ιστορία. Πραγματικά, είναι εξωπραγματικό. Από τη μία είχε να διαλέξει ανάμεσα στα μεγαλύτερα κλαμπ στον κόσμο και από την άλλη είχε την Μπορούσια Ντόρτμουντ που μάχεται για την παραμονή της στην Μπουντεσλίγκα και που σίγουρα δεν θα αγωνιστεί στο Champions League την επόμενη περίοδο. Παρόλα αυτά, επέλεξε την Ντόρτμουντ! Πιστεύω πως ήταν πολύ δύσκολο για τον Μάρκο να αφήσει την πόλη και την ομάδα. Αυτό μέτρησε στο τέλος. Είναι πραγματικά ένας ιδιαίτερος τύπος».

Ο Μάρκο Ρόις από την πλευρά του δήλωσε πως όταν επέστρεψε στην ομάδα, είχε πει πως έχει μεγάλα σχέδια γι’ αυτή και πως πράττει ακριβώς αυτό που είπε τότε, μένοντας δίπλα της στα καλά, αλλά και στα άσχημα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα