Ο Ρότζερς έθεσε θέμα… προπονητή στη Λίβερπουλ!

Σίγουρα δεν μοιάζουμε ούτε κατά προσέγγιση στους Βρετανούς. Διαφορετική κουλτούρα, διαφορετικές σκέψεις, όλα διαφορετικά. Ο Μπρένταν Ρότζερς, βέβαια, ξεπέρασε κάθε… όριο, καθώς έθεσε από μόνος του θέμα προπονητή στη Λίβερπουλ!

Ο προπονητής των «κόκκινων» από τη Βόρεια Ιρλανδία, ανέλαβε εξ ολοκλήρου την ευθύνη για την τέταρτη σερί ήττα της ομάδας του, αυτή τη φορά από την Κρίσταλ Πάλας και δήλωσε ότι πλέον, θα πρέπει να δώσει μεγάλη μάχη, για να κρατήσει τη θέση του στον πάγκο!

Από διεκδικήτρια του πρωταθλήματος, η Λίβερπουλ βρέθηκε στη 12η θέση της βαθμολογίας και αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, θα… κινδυνεύσει με υποβιβασμό! Ο Μπρένταν Ρότζερς έκανε την αυτοκριτική του, όμως το θέμα δεν είναι τόσο απλό. Ο Ιρλανδός χρεώνεται με την αποτυχία του καλοκαιριού να βρει τον αντικαταστάτη του Λουίς Σουάρες, παρότι διέθετε ένα αρκετά υψηλό μπάτζετ. Επίσης, χρεώνεται την επιλογή του Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος επιμένει στις απογοητευτικές του εμφανίσεις και σίγουρα δεν κάλυψε, ούτε σε ένα μικρό ποσοστό, τα γκολ που σημείωσε την περυσινή περίοδο ο Ουρουγουανός επιθετικός, ο οποίος πλέον ανήκει στο δυναμικό της Μπαρτσελόνα.

Ο Μπρένταν Ρότζερς ανέλαβε την ευθύνη και ζήτησε να πέσει όλο το βάρος πάνω του. «Η οποιαδήποτε πίεση, θέλω να έρθει σε μένα και όχι στους παίκτες», δήλωσε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως πρέπει να παλέψει ακόμη πιο σκληρά, προκειμένου να σώσει τη δουλειά του!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα