Ο Ρότζερς επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για Μπαλοτέλι!

Από τα πλέον επίσημα χείλη ήρθε η επιβεβαίωση αναφορικά με το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον επιθετικό της Μίλαν, Μάριο Μπαλοτέλι, καθώς το παραδέχθηκε σε δηλώσεις του ο τεχνικός των «κόκκινων», Μπρένταν Ρότζερς.

Η ομάδα του λιμανιού βρίσκεται σε αναζήτηση ενός επιθετικού που θα καλύψει το κενό του Λουίς Σουάρες. Οι μέχρι τώρα προσπάθειες έχουν πέσει στο κενό, γεγονός που μειώνει αρκετά τις επιλογές του Μπρένταν Ρότζερς και των συνεργατών του. Μία από τις περιπτώσεις που απασχολούν τον αγγλικό σύλλογο, είναι αυτή του Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος παραχωρείται από τη Μίλαν, παρά την αντίθετη άποψη του προπονητή της ομάδας, Φίλιπο Ιντσάγκι.

Η Λίβερπουλ είχε έρθει σε συμφωνία με τον Λόικ Ρεμί, από την ΚΠΡ, ωστόσο ο παίκτης κόπηκε στις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε. Ο τεχνικός των «κόκκινων» παραδέχθηκε το ενδιαφέρον και περιέγραψε τον Ιταλό επιθετικό ως τον παίκτη που διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που αναζητεί ο ίδιος και η ομάδα του. Το ποσό που θα χρειαστεί για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή αγγίζει τα 20 εκατομμύρια, παρότι οι αρχικές αξιώσεις των «ροσονέρι» ήταν σχεδόν στο διπλάσιο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα