«Ο Σαββίδης κράτησε στην κατηγορία τον ΠΑΟΚ»

Ο Κώστας Κατσουράνης δεν έχει κρύψει ποτέ τα λόγια του. Το ίδιο έπραξε και αυτή τη φορά, αποκαλύπτοντας στους οπαδούς του ΠΑΟΚ ότι αν δεν υπήρχε ο Ιβάν Σαββίδης, η ομάδα τους θα είχε υποβιβαστεί!

Ο διεθνής μέσος του Ατρομήτου μίλησε στο Αθλητικό «Metropolis» και δεν θέλησε να… μασήσει τα λόγια του. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ξεκαθάρισε πως αν κληθεί από τον Σέρχιο Μαρκαριάν στην Εθνική, βεβαίως και θα δώσει κανονικά το «παρών». Αναλυτικά όσα είπε ο 35χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής:

«Είναι αλήθεια όταν κερδίζεις ένα παιχνίδι, χαίρεσαι και πλέον ξέρω να διαχειρίζομαι τα συναισθήματα μετά από μια τέτοια νίκη. Νιώθω πολύ καλά που γύρισα στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι εξαιρετικό το κλίμα στην ομάδα παλεύουμε για ένα στόχο και θα δούμε αν θα τα καταφέρουμε στο τέλος.

Ο καθένας έχει την άποψή του. Εγώ πιστεύω πως είμαι σε καλή κατάσταση, για μένα απόδειξη για το αν βρίσκομαι σε καλή κατάσταση, δεν είναι το να βάλεις γκολ αλλά το να παίζεις σε υψηλό επίπεδο. Πολύ δύσκολα θα γίνω προπονητής. Θα προτιμούσα να περάσω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου μόλις τελειώσω την καριέρα μου.

Σπάνια πανηγυρίζω έντονα, υπάρχει σεβασμός στην παλιά μου ομάδα. Ο σεβασμός είναι δεδομένος για τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω πως έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό εδώ στην Ελλάδα, κάποιοι το ξεχνάνε αυτό. Σίγουρα δέθηκα, ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με πολύ κόσμο που του δίνει ώθηση. Έτσι όπως τελείωσε εκείνη η χρονιά, κατάλαβα ότι δεν θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ.

Ο καθένας έχει τη δική την άποψη, η δική μου δεν νομίζω πως παίζει ρόλο και ενδιαφέρει τον κόσμο. Πάντως, η δική μου είναι ότι μια ομάδα που θα έχει πολλούς Έλληνες και λίγους ξένους ίσως το κάνει αυτό.

Για μένα, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ήταν ο καλύτερος Έλληνας πέρσι. Έχουμε ταλέντο σαν Έλληνες, απλά χρειαζόμαστε καλό τιμ. Ένα μεγάλο μειονέκτημα στην Ελλάδα είναι ότι δεν μπορούμε να αναδείξουμε τα ταλέντα μας. Όλοι νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για το πρωτάθλημα δεν ξέρω. Θα δούμε. Έχει πολύ δρόμο. Ακόμα απομένουν άλλες 10-11 αγωνιστικές. Θα δούμε.

Για την Εθνική, είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα, η ομάδα κάνει την τελευταία προσπάθεια παλεύει για ένα θαύμα θα δείξει η πορεία αν μπορεί να σωθεί η κατάσταση. Εννοείται πως αν με καλέσει ο Σέρχιο Μαρκαριάν, θα το κάνω. Αυτό είναι δεδομένο. Αν έρθει πρόσκληση με μεγάλη χαρά θα την κάνω αποδεκτή.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ νομίζω πρέπει να στηρίξουν την ομάδα είτε στις καλές είτε στις κακές στιγμές και πρέπει να ελπίζει, ότι θα παρθούν οι σωστές αποφάσεις. Αν δεν ήταν ο Σαββίδης ο ΠΑΟΚ θα είχε πέσει κατηγορία πρέπει να τον στηρίξουν και να τον βοηθήσουν ώστε να πάει καλύτερα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα