Ο Σανιόλ προσφέρει πόστο στον Τιερί Ανρί

Ανοικτή πρόταση στον Τιερί Ανρί, προκειμένου να αναλάβει πόστο στο προπονητικό τιμ της Μπορντό, απηύθυνε ο προπονητής των «Γιρονδίνων», Βιλί Σανιόλ!

Ο Γάλλος επιθετικός ολοκληρώνει το συμβόλαιό του με τους New York Red Bulls και όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησε η φήμη ότι θα επιστρέψει στην Άρσεναλ, ώστε να κλείσει εκεί την καριέρα του και ενδεχομένως να αναλάβει κάποιο πόστο στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Βιλί Σανιόλ, όμως, έσπευσε να καλέσει τον συμπατριώτη του στους «Γιρονδίνους», δηλώνοντας χαρακτηριστικά:
«Αν θέλει να έρθει, φυσικά και τον θέλουμε. Διάβασα σε μία συνέντευξή του ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θα κάνει μετά την απόσυρσή του. Δράττομαι της ευκαιρίας και θέλω να στείλω ένα μήνυμα. Αν επιθυμεί να γίνει προπονητής, αν επιθυμεί να μπει στη συγκεκριμένη διαδικασία, και θέλει να έρθει και να βοηθήσει τους επιθετικούς της Μπορντό, στα πάντα, στην ανάλυση της τακτικής, των κινήσεων, του παιχνιδιού, αλλά και σε πιο εξειδικευμένους τομείς, η πόρτα της Μπορντό είναι ανοικτή γι’ αυτόν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα