Ο Σιμεόνε θέλει να κρατήσει τον Ντιέγκο Κόστα!

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε θέλει να διατηρήσει τον Ντιέγκο Κόστα στο δυναμικό της Ατλέτικο Μαδρίτης για έναν χρόνο ακόμη και για το λόγο αυτό ζήτησε συνάντηση με τη διοίκηση, ώστε να βρουν λύση.

Σε σίριαλ εξελίσσεται η μεταγραφή του Ντιέγκο Κόστα στην Τσέλσι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Αγγλία, η περίπτωση του Βραζιλιάνου θεωρείται ήδη κλεισμένη, καθώς οι Λονδρέζοι έχουν ενημερώσει τους Μαδριλένους ότι θα καλύψουν τη ρήτρα που προβλέπεται στο συμβόλαιό του, ενώ έχουν έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία και με τον ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, πριν πέσουν οι υπογραφές και ολοκληρωθεί και το τυπικό μίας μεταγραφής, τίποτε δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο. Το αυτό ισχύει και στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ο τεχνικός της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, ζήτησε συνάντηση με τη διοίκηση του συλλόγου, προκειμένου να τους εκθέσει τις αντιρρήσεις του για την ενδεχόμενη μετακίνηση του Βραζιλιάνου επιθετικού. Ο Σιμεόνε έχει διακρίνει πολύ μεγάλες διαφορές στη λειτουργία της ομάδας δίχως την παρουσία του Ντιέγκο Κόστα. Ο στόχος της Ατλέτικο είναι να πρωταγωνιστήσει και του χρόνου, αλλά ο Αργεντινός κόουτς έχει μεγάλες αμφιβολίες αν και κατά πόσο θα καλυφθεί το κενό που θα αφήσει στην επίθεση ο Βραζιλιάνος.

Ο Σιμεόνε ζήτησε την παράταση για έναν χρόνο της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή του στην Τσέλσι, αλλά η απάντηση που εισέπραξε δεν τον ικανοποίησε. Η διοίκηση της Ατλέτικο δεσμεύτηκε να κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να κρατήσει τον παίκτη, αλλά από τη στιγμή που υπάρχει μία συγκεκριμένη ρήτρα και ο Ντιέγκο Κόστα έχει συμφωνήσει με την Τσέλσι, οι πιθανότητες να αλλάξει απόφαση είναι ελάχιστες. Το θέμα λοιπόν, έγκειται στο αν η αγγλική ομάδα θα καλύψει τη ρήτρα του παίκτη, ή όχι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα