Ο Σιμόες… ανοίγει την πορτογαλική αγορά στην ΑΕΚ

Η απόκτηση του Αντρές Σιμόες με ελάχιστο κόστος και η εκτόξευση της αξίας του μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, άνοιξε την… όρεξη στους ανθρώπους της ΑΕΚ, οι οποίοι διακρίνουν στην αγορά της Πορτογαλίας αρκετές ευκαιρίες επένδυσης.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και ο Ντε Μπαρτόλο ταξιδεύουν στη χώρα της Ιβηρικής, με το βλέμμα του στραμμένο σε τέσσερις – τουλάχιστον – περιπτώσεις.

Στη λίστα των «κιτρινόμαυρων» περιλαμβάνονται σε πρώτη φάση τα ονόματα των Καφού, Μπονατίνι, Ταβάρες και Ντιακιτέ.

Ο 23χρονος Κάρλος Μιγκέλ Ριμπέιρο Ντίαζ ή αλλιώς Καφού, ο οποίος παίζει είτε σαν αμυντικός μέσος, είτε σαν επιτελικός, αγωνίζεται στην Γκιμαράες από το 2013. Φέτος μετρά 25 συμμετοχές και 2 γκολ.

Ο Λέο Μπονατίνι είναι 22 ετών και ανήκει στην Εστορίλ. Είναι επιθετικός και σε 30 συμμετοχές που έχει με την ομάδα της Πορτογαλίας, έχει σημειώσει 18 γκολ. Ο Βραζιλιάνος ξεκίνησε στην Κρουζέιρο, ενώ έχει δουλέψει και στις ακαδημίες της Γιουβέντους.

Ο Γιόχαν Ταβάρες είναι 28 ετών και ανήκει επίσης στην Εστορίλ. Είναι στόπερ και αγωνίζεται στην πορτογαλική ομάδα από το 2013. Ξεκίνησε από την ακαδημία της γαλλικής Λε Μαν και έχει παίξει στις Μπέιρα Μαρ, Αβάνκα και Σταντάρ Λιέγης.

Ο Ουμάρ Ντιακιτέ είναι 22 ετών, αμυντικός, αγωνίζεται στην Εστορίλ, αλλά τα δικαιώματά του ανήκουν στην Ολανένσε. Ο Σενεγαλέζος δεν έχει πολλές συμμετοχές στην πορτογαλική ομάδα και πιθανότατα θα είναι διαθέσιμος το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα