Ο Σκίμπε θέλει τον Ζέκα στην Εθνική!

Ο Μίκαελ Σκίμπε έχει επαναφέρει μία κανονικότητα στην Εθνική μας ομάδα η αλήθεια είναι και τελικά οι διεργασίες που γίνονται στο μυαλό του δεν αφορούν μόνο τους ρόλους του εκλέκτορα και του προπονητή αλλά και του παράγοντα.

Ο Γερμανός προπονητής στην καθιερωμένη του συνάντηση με τους προπονητές της Super League έδειξε να γνωρίζει τη δυνατότητα που υπάρχει να πάρει ο Ζέκα ελληνικό διαβατήριο το Γενάρη και ουσιαστικά να ανοίξει ο δρόμος της ένταξής του στην Εθνική ομάδα. Γι’ αυτό και η κουβέντα με τον Ιταλό προπονητή του ΠΑΟ, Αντρέα Στραματσιόνι.

Ο Ζέκα, ανακάλυψη του Ζεσουάλδο Φερέιρα, βρίσκεται πέντε συναπτά έτη στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό, δεν έχει καμία συμμετοχή στις εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας και φυσικά θα αποτελέσει λίρα-100 για την Εθνική μας ομάδα η «ελληνοποίησή» του και η αξιοποίησή του από τον Μίκαελ Σκίμπε. Ο Πορτογάλος μέσος είναι σπάνια περίπτωση ποδοσφαιριστή και στην καλύτερη δυνατή ηλικία και με κράση που θα ζήλευαν δεκαθλητές. Έχει πολλά παραγωγικά χρόνια μπροστά του, ένας ποδοσφαιριστής που βγάζει 40 ματς τη χρονιά εύκολα και ήδη φέτος είναι πρώτος σε λεπτά συμμετοχής  στον Παναθηναϊκό με δέκα 90λεπτα!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα