Ο Σκίμπε το έχει πάρει ζεστά!

Σύσσωμος ο ελληνικός Τύπος είχε στραφεί κατά του Κλαούντιο Ρανιέρι όταν βρισκόταν στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας, με αφορμή φυσικά τα αρνητικά αποτελέσματα. Αργότερα όλοι ξέρουμε τι συνέβη. Ο Ιταλός άρχισε την τρελή κούρσα με τη Λέστερ, ενώ αρκετοί ήταν και οι Έλληνες παίκτες που έλεγαν πως απλά δεν ταίριαξε με την ομάδα και πως ως προπονητής ήταν μια χαρά.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι τον ζήλο που επιδεικνύει ο τωρινός μας προπονητής, δεν τον είχε παρουσιάσει ο Ρανιέρι. Το λέμε αυτό, διότι ο Μίκαελ Σκίμπε πέραν του ότι παρακολουθεί ανελλιπώς παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, δημιουργεί μέχρι και… σχάση του προπονητικού τιμ για να αποκομίσει όσο το δυνατό περισσότερες πληροφορίες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι προκειμένου να έχει πολλά ζευγάρια μάτια και στα τρία ματς Κυπέλλου Ελλάδας την Τετάρτη, όπου τρεις ομάδες με αρκετούς Έλληνες παίκτες θα πρέπει να κοντραριστούν με δυνατούς αντιπάλους (ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ), θα πάει ο ίδιος στο ματς Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης (μαζί με τους βοηθούς του Κώστα Τσάνα και τον Ηλία Μεταξά) και μετά θα πάρει τον Μεταξά για το ματς Πανιώνιος-ΠΑΟΚ και θα στείλει τον Τσάνα στο Παναθηναϊκός-Ατρόμητος.

Και δεν είναι μόνο οι συχνότατες επισκέψεις του στα γήπεδα. Ο Σκίμπε έχει αποφασίσει να βρεθεί κατ’ ιδίαν με όλους τους προπονητές της Super League που θα έχουν την καλοσύνη να τον συναντήσουν, με τον Τραϊανό Δέλλα να είναι αυτός με τον οποίο συναντήθηκε τη Δευτέρα, 25/1. Αυτό είναι κάτι ιδιαίτερα σπάνιο και δεν πρέπει να έχει περάσει ποτέ στο παρελθόν προπονητής στην Εθνική μας ομάδα με αυτή την ιδέα. Ο Σκίμπε με αυτόν τον τρόπο μπορεί να μάθει πολλές πληροφορίες. Αμέσως-αμέσως, ο Δέλλας μπορεί να τον πληροφορήσει για πάρα πολλούς Έλληνες ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και του Ατρόμητου και προφανώς οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία είναι καλό για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα