Ο Σουάρες «διώχνει» τον Μπενζεμά από τη Ρεάλ!

Ήξεις… αφίξεις θα έχουν το καλοκαίρι στη Μαδρίτη, καθώς η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να πουλήσει τον Καρίμ Μπενζεμά, αν και εφόσον ευοδωθούν οι επαφές με τη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Λουίς Σουάρες!

Η καταπληκτική σεζόν του Ουρουγουανού επιθετικού με τους «κόκκινους» της Αγγλίας, έχει ενθουσιάσει τόσο πολύ τους ανθρώπους της «βασίλισσας», που είναι αποφασισμένοι να «θυσιάσουν» ακόμη και το βαρύ πυροβολικό τους στην επίθεση. Ο Γάλλος φορ βρίσκεται ήδη στο μεταγραφικό στόχαστρο της Τσέλσι και της Άρσεναλ, γεγονός που δημιουργεί τις προοπτικές για μία πολύ καλή οικονομική συναλλαγή.

Η απόφαση των Μαδριλένων, πάντως, είναι να κινηθούν δυναμικά για την απόκτηση του Λουίς Σουάρες από τη Λίβερπουλ, ανεξάρτητα αν το κόστος εκτοξεύεται σε… αστρονομικά επίπεδα. Ακριβώς γι’ αυτό, θέλουν ακολούθως να πουλήσουν τον Καρίμ Μπενζεμά, ώστε από τη μία να μην προκύψει πρόβλημα δυσαρέσκειας από τον Γάλλο και από την άλλη να καλυφθεί μέρος του κόστους της μεταγραφής του Σουάρες. Σημειώνουμε πως σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, η ισπανική ομάδα έχει καταθέσει πρόταση 85 εκατομμυρίων ευρώ στην Λίβερπουλ!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει το επιτελείο της Ρεάλ, η Τσέλσι και η Άρσεναλ ενδιαφέρονται για τον Μπενζεμά και μόλις ανάψει το πράσινο φως η διοίκηση των Μαδριλένων, θα καταθέσουν τις προσφορές τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα