«Ο Σουάρες θα μας φέρει το Champions League»!

Στην ικανότητα του Λουίς Σουάρες να… τινάζει τα αντίπαλα δίχτυα, ποντάρει για την κατάκτηση του φετινού Champions League ο Λιονέλ Μέσι, όπως εξομολογήθηκε σε δηλώσεις του ο Αργεντινός «αστέρας» της Μπαρτσελόνα.

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής δεν δίστασε να μοιράσει τη… δόξα μίας πιθανής κατάκτησης του Champions League, αναγνωρίζοντας το σημαντικό ρόλο που μπορεί να διατελέσει η παρουσία του Ουρουγουανού επιθετικού, ο οποίος αποκτήθηκε, έναντι 94 εκατομμυρίων ευρώ, από τη Λίβερπουλ. Αναλυτικά όσα είπε ο διάσημος ποδοσφαιριστής:

«Η παρουσία του Λουίς Σουάρες μπορεί να μας βοηθήσει να κατακτήσουμε το φετινό Champions League. Είμαστε ενθουσιώδεις, πλήρεις και διαθέτουμε ένα ρόστερ από πολλούς καλούς παίκτες. Η άφιξη του Σουάρες ενδυναμώνει την επιθετική μας γραμμή και αυξάνει τις ελπίδες μας για κατάκτηση του φετινού θεσμού.

Γνωρίζουμε ότι είναι πολύπλοκο θέμα και ενδεχομένως να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις. Νομίζω, όμως, ότι μπορούμε να προχωρήσουμε. Οι ομάδες που συμμετέχουν είναι οι μεγαλύτερες στον κόσμο. Είναι οι καλύτερες. Για το λόγο αυτό, είναι πολύ σημαντικό να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα