Ο Σουηδός ανέκαμψε!

Ξεκίνησε τη σεζόν μετριότατα… Έχανε την μπάλα μέσα από τα χέρια του στα φιλικά, έκανε λάθος εξόδους και δεν ενέπνεε καμία εμπιστοσύνη. Ο Ρόμπιν Όλσεν δεν ήταν αυτός που περίμεναν στον ΠΑΟΚ.

Στα πρώτα επίσημα παιχνίδια ο Σουηδός δεν ήταν σταθερός. Στα Γιάννινα έκανε το μεγάλο λάθος το οποίο επέτρεψε στον ΠΑΣ να προηγηθεί. Κάποιοι είχαν αρχίσει να σκέφτονται τότε πως ίσως πρέπει να χρησιμοποιηθεί ο Γλύκος για να βρει τον εαυτό του ο Όλσεν. Ο Ιγκόρ Τούντορ, όμως, δεν είχε αυτή την άποψη.

Στο πρώτο παιχνίδι των ομίλων στο μακρινό Αζερμπαϊτζάν προτίμησε και πάλι τον Σουηδό πορτιέρο κι αυτός τον δικαίωσε και με το παραπάνω. Πραγματοποίησε το καλύτερό του παιχνίδι και επιτέλους δικαίωσε τα λόγια όλων εκείνων των Σουηδών που πίστευαν πως έχουν να κάνουν με έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες της γενιάς του (αναδείχθηκε άλλωστε κορυφαίος πορτιέρο το 2014)

Αυτό που μένει είναι να δείξει ο Όλσεν συνέχεια και αξιοπιστία. Ένας τερματοφύλακας δεν μπορεί να κριθεί από ένα 90λεπτο, αλλά από μία αδιάλειπτα σταθερή πορεία που να εμπνέει τους συμπαίκτες του και να προσφέρει εμπιστοσύνη σε όλη την ομάδα. Την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ παίζει με την ΑΕΚ, την ομάδα με τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με έξι γκολ και παίκτες που αποδεδειγμένα έχουν έφεση στο σκοράρισμα όπως ο Βάργκας, ο Μπουονανότε και ο Αραβίδης. Αυτό σημαίνει πως θα έχει αρκετή δουλειά και πως φυσικά θα κριθεί πολύ σύντομα και πάλι μετά την θαυμάσια εμφάνισή του στο Μπακού!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα