Ο Σούστερ παραδέχεται συνομιλίες με την ΕΠΟ

Λακωνικός ήταν ο Μπερν Σούστερ όταν οι Γερμανοί δημοσιογράφοι της Bild τον ρώτησαν αν υπάρχει όντως θέμα γύρω από αυτόν και την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου.

Ωστόσο, μία… λακωνική απάντηση είναι πολλές φορές αρκετή για να δημιουργήσει συζητήσεις και από τη στιγμή που ο 56χρονος Σούστερ παραδέχθηκε στους συμπατριώτες του πως υπάρχει όντως θέμα, τότε αυτό σημαίνει πως το ενδεχόμενο να αναλάβει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι πιθανό.

Ο Σούστερ δεν έχει αναλάβει ποτέ Εθνική ομάδα, αλλά ούτε και ο Ρεχάγκελ είχε τέτοιο παρελθόν πριν αναλάβει το «γαλανόλευκο» πάγκο του 2001. Μάλιστα, αν θέλουμε να δούμε την πραγματικότητα, ο Ρεχάγκελ και ο ΣΟύστερ έχουν πάνω-κάτω κοινή πορεία ως προπονητές,  με τη μόνη διαφορά ότι ο Ότο ήρθε στην Ελλάδα στα 63 του, επτά χρόνια μεγαλύτερος από τον Σούστερ.

Η επιλογή της ΕΠΟ, συν τα άλλα ονόματα που έχουν διαρρεύσει (Μπιέλσα, Μάγκατ)  είναι δείγμα ότι η Ομοσπονδία ψάχνει έναν έμπειρο και αυστηρό προπονητή για να… δαμάσει τα πάθη μέσα στα αποδυτήρια της Εθνικής και στη συνέχεια να κάνει τη δουλειά του ως εκλέκτορας και κόουτς. Είναι αποδεδειγμένο, άλλωστε, πως η Εθνική Ελλάδας δεν χρειάζεται τόσο έναν γνώστη των συστημάτων και ένα μοντέρνο καινοτόμο προπονητή, αλλά έναν άνθρωπο της πειθαρχίας…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα