Ο Σπαλέτι αποθέωσε τον Μανωλά!

Στον πιο ένθερμο υποστηρικτή του Κώστα Μανωλά, που με δικό του γκολ χάρισε τη νίκη στη Ρόμα στο ντέρμπι με την Ιντερ, εξελίσσεται ο προπονητής των Ρωμαίων Λουτσιάνο Σπαλέτι!

«Αυτός ο τύπος είναι πραγματικά ένα θαύμα, έχει απίστευτες δυνατότητες» δήλωσε ενθουσιασμένος μετά το τέλος της αναμέτρησης για τον διεθνή Έλληνα αμυντικό ο «αλενατόρε» της Ρόμα, που δεν κρατήθηκε και δευτερόλεπτα μετά το γκολ του Μανωλά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και τον αγκάλιασε!

Η ουσία είναι πως αν ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός  δεν πετύχαινε το 2-1 στο 76’, τέσσερα μόλις λεπτά μετά την ισοφάριση της Ιντερ, η ομάδα της «αιώνιας πόλης» δεν θα συνέχιζε το φετινό απόλυτο στο «Ολύμπικο» που επεκτάθηκε στις 4 σερί νίκες.

Η πρωτοπόρος Γιουβέντους πάτησε… γκάζι για ένα πεντάλεπτο στην έδρα της Εμπολι (65’-70’), σημειώνοντας 3 γκολ και εξακολουθεί να προηγείται στη βαθμολογία του «καμπιονάτο» μετά από 7 αγωνιστικές.

Η εκπληκτική φετινή Κιέβο πέρασε νικηφόρα (0-2) από τη νεοφώτιστη Πεσκάρα και μοιράζεται την Τρίτη θέση μαζί με Ρόμα, Λάτσιο και Μίλαν. Οι «ροσονέρι» πέτυχαν απίστευτη ανατροπή στο ματς με τη Σασουόλο στο «Σαν Σίρο», καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-3 στο 56’ αλλά στο 77’ είχαν κιόλας γυρίσει το παιχνίδι παίρνοντας το τρίποντο με το εντυπωσιακό 4-3!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα