Ο Στραματσιόνι «τελείωσε» τον Ταυλαρίδη

Την αποδέσμευση του Στάθη Ταυλαρίδη ζήτησε από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού ο προπονητής της ομάδας, Αντρέα Στραματσιόνι, καθώς δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του. Ο Ιταλός έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου στόπερ, τον οποίο έχει εντοπίσει στην Ιταλία και έχει ξεκινήσει επαφές μαζί του.

Τόσο ο Σέρχιο Σάντσεθ, όσο και ο Στάθης Ταυλαρίδης ειδοποιήθηκαν να αναζητήσουν ομάδα, παρ’ ότι και οι δύο έχουν συμβόλαιο.

Από εκεί και πέρα, δεδομένες είναι οι συμφωνίες για τους Βίκτορ Ιμπάρμπο και Μουμπάρακ Γουακάσο. Ο Κολομβιανός φορ θα έρθει δανεικός με οψιόν αγοράς και δεν αποκλείεται να υπάρξει μία ακόμη προσθήκη επιθετικού, ενώ ο Γκανέζος μέσος έχει συμφωνήσει να λύσει το συμβόλαιό του με τη Ρούμπιν Καζάν και περιμένει την ελευθέρας του για να έρθει και να υπογράψει.

Πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό είναι και ο Παναγιώτης Κονέ. Οι «πράσινοι» έδωσαν τα χέρια με την Ουντινέζε, ο παίκτης είναι θετικός εδώ και καιρό και μόνο αν προκύψει την τελευταία στιγμή κάποια ένσταση του προπονητή της ιταλικής ομάδας, Τζουζέπε Ιακίνι, μπορεί να χαλάσει το deal.

Δεν σταματούν όμως εκεί στο «τριφύλλι». Όλα δείχνουν πως την ερχόμενη εβδομάδα θα ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Ατρόμητο για τον Κυριάκο Κυβρακίδη και ο Νίκος Μαρινάκης θα δοθεί δανεικός. Στον Παναθηναϊκό έχουν stand by και τον 34χρονο αριστερό μπακ της Ουντινέζε, Τζιοβάνι Πασκουάλε.

Τέλος, ο Τάσος Λαγός όλα δείχνουν πως θα μετακομίσει στη Μόναχο 1860. Οι «πράσινοι» δεν θα αξιώσουν χρήματα και θα αφήσουν τον νεαρό μέσο ελεύθερο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα