«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σχέση με την τρομοκρατία»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σχέση με την τρομοκρατία», διευκρίνισε εκ νέου ο Πέτρος Τατσόπουλος μετά την αντιπαράθεση που προκάλεσε η εκτίμησή του ότι υπάρχουν άνθρωποι μέσα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι οποίοι μπορεί να βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες μελών της 17Ν.

Όπως ισχυρίστηκε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Bήμα FM, εκείνοι που θεωρούν πολιτικούς κρατούμενους όσους καταδικάστηκαν για συμμετοχή στη 17Ν «δεν παίζουν ρόλο στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι μια περιθωριακή φωνή, δεν είναι η κεντρική, επίσημη φωνή».

«Απ’ όσο ξέρω ο κ. Γιαννόπουλος δεν είναι στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ. Η κυρία Μπασέφσκι είναι. Είναι δύο άνθρωποι που ήταν στο Δίκτυο Κοινωνικών Δικαιωμάτων που τους θεωρεί πολιτικούς κρατουμένους. Για να επανέλθουμε στη Ν.Δ. και το μοντάζ της, αυτοί οι άνθρωποι δεν παίζουν ρόλο στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι μια περιθωριακή φωνή. Δεν είναι η κεντρική, επίσημη φωνή και δεν έχει καμία σχέση. Ένα μεγάλο και πολυσυλλεκτικό κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ».

Μάλιστα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «αντίστοιχα στη Ν.Δ. υπάρχουν τέτοιες ακραίες φωνές που όχι μόνο δεν διαγράφηκαν ή δεν αποδοκιμάστηκαν, αλλά επιβραβεύτηκαν». «Ο Λαζαρίδης είναι το δεξί χέρι του Σαμαρά!», σχολίασε

Ο κ. Τατσόπουλος σημείωσε ακόμη ότι στις δηλώσεις του που ανακυκλώθηκαν από την Ν.Δ. αναφέρθηκε και σε «αντίστοιχες περιθωριακές απόψεις στη Ν.Δ.» και συγκεκριμένα στο «Δίκτυο 21» «που είχε μεγάλη διείσδυση στη Ν.Δ. και προέρχονται από εκεί ο Λαζαρίδης και ο Κρανιδιώτης». «Πρεσβεύουν απόψεις αλυτρωτικές, προκαλυμμένα ή απροκάλυπτα ακροδεξιές», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα