“Ο ΣΥΡΙΖΑ επέβαλλε 26 νέους φόρους και πλήττουν τους φτωχότερους”

Το τσουνάμι φόρων της κυβέρνησης καυτηρίασε ο Κωστής Χατζηδάκης λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιβάλλει 26 νέους φόρους, άμεσους και έμμεσους που αφορούν όλες τις εισοδηματικές τάξεις και πλήττουν κυρίως τους φτωχότερους.

«Συνεχίζουν την πολιτική διόγκωσης του δημοσίου, δεν έχουν διδαχθεί τίποτε” τόνισε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ.

Συνεχίζοντας, είπε πως “η κυβέρνηση της ΝΔ θα παραλάβει βαριά κληρονομιά.Οι συμφωνίες δεσμεύουν μια κυβέρνηση αλλά δεν είναι γραμμένες σε πέτρα.Μπορείς να τις κάνεις καλύτερες ή χειρότερες όπως ο ΣΥΡΙΖΑ τις έκανε χειρότερες.Η ΝΔ θα προσπαθήσει να επαναδιαπραγματευτεί τη συμφωνία».

«Πήραμε τρίτο μνημόνιο, τον SSM, τον εποπτικό μηχανισμό για τις τράπεζες, για 35 χρόνια, το υπερταμείο για 98 χρόνια, πήραμε καινούργια μέτρα και φορτωθήκαμε 86 δισεκ. ευρώ, αλλά γλιτώσαμε το email Χαρδούβελη» είπε ο κ.Χατζηδάκης, ο οποίος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι υπαναχώρησε, για ακόμα μια φορά, από παλαιότερες «κόκκινες γραμμές του», καθώς είχε διαμηνύσει ότι δεν θα περάσει τα μέτρα αν δεν ρυθμιστεί το χρέος. «Υπάρχει πλήρης μετατόπιση, αλλά αυτό δεν είναι και η πρώτη αντίφαση…» κατέληξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα