«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα “πληρώσει” την έλλειψη σχεδίου για την επόμενη μέρα»

«Μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση», τονίζει στην «Α» ο υποψήφιος βουλευτής Πειραιώς και Νήσων, Κώστας Αρβανιτόπουλος. Ο πρώην υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων θεωρεί σίγουρη την πρωτιά της Ν.Δ., διότι «ο ΣΥΡΙΖΑ με τις ψεύτικες και ανεφάρμοστες υποσχέσεις επέδειξε ανώριμη συμπεριφορά εντείνοντας την ανασφάλεια των πολιτών και θα “πληρώσει” την έλλειψη σχεδίου για την επόμενη μέρα».

Κύριε Αρβανιτόπουλε, είστε βουλευτής και υποψήφιος στην Α΄ Πειραιά και ένα από τα κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας με μεγάλη εμπειρία. Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η κατάληξη της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιανουαρίου;

«Πιστεύω ακράδαντα στην εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας. Η Νέα Δημοκρατία συσπειρώνεται και ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει απώλειες. Είναι κάτι απολύτως λογικό. Ο ΣΥΡΙΖΑ πληρώνει την απόφασή του να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, κάτι που δεν ήθελαν οι συμπολίτες μας. Επέδειξε μια ανώριμη συμπεριφορά που οδηγεί σε πολιτική αβεβαιότητα και εντείνει την ανασφάλεια των πολιτών. Η δυσπιστία απέναντί του εντείνεται εξαιτίας των ανεφάρμοστων και ψεύτικων υποσχέσεων. Όπως επίσης και της έλλειψης σχεδίου για την επόμενη ημέρα. Από την άλλη, η Νέα Δημοκρατία υπόσχεται ένα και μόνο πράγμα. Σίγουρα και σταθερά βήματα εξόδου από την κρίση. Στέκεται με ευθύνη απέναντι στις θυσίες και τους κόπους της ελληνικής οικογένειας. Οι οποίες ήταν πολλές, αλλά χάρη σε αυτές σήμερα υπάρχουν μετρήσιμα αποτελέσματα. Οι συμπολίτες μας σήμερα έχουν όλα τα δεδομένα μπροστά τους και μπορούν να κρίνουν ποιος ακολουθεί μια οπορτουνιστική τακτική και ποιος έχει ως οδηγό την αλήθεια».

Ο Πειραιάς όλο και περισσότερο βρίσκεται στο προσκήνιο της ελληνικής οικονομίας. Τι έχετε να πείτε στους συμπολίτες σας;

«Ο Πειραιάς έχει τεράστιες αναπτυξιακές δυνατότητες. Φαίνεται αυτό άλλωστε από το ενδιαφέρον που έχουν δείξει μεγάλες εταιρείες, να επενδύσουν στην πόλη μας. Ο Πειραιάς μπορεί να γίνει όχι μόνο ναυτιλιακό κέντρο, αλλά και σημαντικός αναπτυξιακός κόμβος που θα συνεισφέρει στην ανάπτυξη όλης της Ελλάδας. Απαιτεί όμως να συσπειρωθούν γύρω από αυτό τον στόχο όλοι οι παραγωγικοί φορείς. Γι’ αυτό προχθές είχα μια συνάντηση μαζί τους, ώστε συντονισμένα να προωθήσουμε τα συμφέροντα του Πειραιά. Και με χαρά διαπίστωσα ότι είναι στρατευμένοι σε αυτή την ιδέα. Αλλά οι Πειραιώτες θα πρέπει να αναδείξουν στα κοινά της πόλης και να εμπιστευθούν τις πολιτικές δυνάμεις και τα πρόσωπα εκείνα που είναι ταγμένα στην ιδέα ενός ισχυρού Πειραιά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα