«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει μεγάλη πείνα και δυσωδία»

Άστραψε και βρόντηξε ο Θεόδωρος Πάγκαλος κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρώην υπουργός, στην καθιερωμένη –πια- παρουσία του στα ερτζιανά  κάθε Τρίτη εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον του κόμματος της Κουμουνδούρου, κάνοντας λόγο για  «πείνα και δυσωδία στην Ελλάδα, αν αναλάβει την εξουσία ο Αλέξης Τσίπρας». Παράλληλα κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση  για το θάνατο των τριών υπάλληλων στην Μarfin καθώς υποστήριξε ότι «οι οπαδοί του εμπόδισαν την πυροσβεστική να φτάσει στο κτίριο για να τους απεγκλωβίσει».

Ειδικότερα, μιλώντας στο “ΒΗΜΑ FM , ο κ. Πάγκαλος είπε πως «μόλις ανακοινωθεί ότι κερδίζει τις εκλογές θα διακοπεί η χρηματοδότηση της χώρας από τους εταίρους, θα αρχίσει μαζική απόσυρση κεφαλαίων και θα μπούμε στη λεγόμενη πολεμική οικονομία, δηλαδή απαγόρευση εξόδου κεφαλαίων, περιορισμοί σε εισαγωγές και εξαγωγές, να αντιμετωπίσουμε τις εγγυήσεις.».

Σύμφωνα με δηλώσεις του ανέφερε πως «θα υπάρξει τόσο μεγάλη πείνα και δυσωδία που όλοι αυτοί που χοροπηδάνε σήμερα για το γελαστό παιδί τον Τσίπρα, όπως και οι δημόσιοι υπάλληλοι θα είναι τότε στο δρόμο και θα καίνε και θα σκοτώνουν».

«Οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ ευθύνονται για το θάνατο των τριών υπάλληλων στην Μarfin»

Απέδωσε μάλιστα στον ΣΥΡΙΖΑ την ευθύνη για το θάνατο των τριών υπάλληλων στην Μarfin, γιατί, όπως υποστήριξε, οι οπαδοί του εμπόδισαν την πυροσβεστική να φτάσει στο κτίριο να τους απεγκλωβίσει.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Δεν κάψανε; Δεν σκοτώσανε; Ξέρετε ότι στη Μαρφίν το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ έκαψε τρεις ανθρώπους, ενώ ένα μπλοκ εκατοντάδων ανθρώπων στην πόρτα της τράπεζας φώναζε «κάτω οι απεργοσπάστες».  Δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ, λέτε, όλοι αυτοί; Γιατί κρατούσαν τις σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ; Από βίτσιο; Δεν είχαν σημαίες;»

Σύμφωνα με τον κύριο Πάγκαλο, «τον κομουνιστή άμα τον βάλεις στην εξουσία είναι πολύ δύσκολο να τον βγάλεις.»

Δεν είδατε, είπε, ότι κάψανε την Αθήνα και καταστρέψανε τον ελληνικό τουρισμό για τρία χρόνια; «Η ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ, είπε, είναι «εθνικιστική – λαϊκιστική», που στα Γερμανικά λέγεται Εθνικοσοσιαλισμός, δηλαδή nazional sozialismus. Δηλαδή Nazi είναι τα αρχικά».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα