Ο τίτλος φέρνει νέο συμβόλαιο στον Ρότζερς

Η Λίβερπουλ βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ τα τελευταία 24 χρόνια στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Αγγλία και ο προπονητής της, Μπρένταν Ρότζερς, βρίσκεται εξίσου κοντά στην επέκταση του συμβολαίου του…

Οι δύο αυτές ιστορίες είναι… συνυφασμένες, σύμφωνα με ρεπορτάζ των βρετανικών Μέσων. Το συμβόλαιο του Ρότζερς με τη Λίβερπουλ εκπνέει το 2015, αλλά αν πετύχει το… θαύμα και κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα, θα ζητήσει την επέκταση της συνεργασίας του, ως ανταμοιβή, αλλά και για να καταστρώσει ένα μακροχρόνιο πλάνο, καθιερώνοντας τους «κόκκινους» στους διεκδικητές του τίτλου και στις ομάδες που θα συμμετέχουν κάθε χρόνο στους ομίλους του Champions League.

Το θέμα έθεσε με δηλώσεις του ο ίδιος ο προπονητής της Λίβερπουλ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, αλλά δίχως αμφιβολία, θα κάνουμε νέα συμφωνία το καλοκαίρι».

Αναφερόμενος στο ενδιαφέρον αρκετών ομάδων είπε: «Η λέξη τιμή θα περιέγραφε τα συναισθήματά μου, αλλά μεγαλύτερη τιμή είναι να συμμετέχω στην εξέλιξη της Λίβερπουλ και στο πως μεγαλώνει, προκαλώντας ικανοποίηση στους οπαδούς της».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα