Ο τελικός δεν περνάει… από την Ισπανία!

Η γνώμη του έχει πάντα ιδιαίτερη βαρύτητα. Ο μύθος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, ο μεγάλος Πελέ, δήλωσε σε περιοδικό της χώρας του ότι το κλειδί για να φτάσει στον τελικό του Μουντιάλ η «σελεσάο», θα είναι να μην βρει στο δρόμο της την Ισπανία!

Τα τελευταία 24άωρα έχει ξεκινήσει μία πολύ μεγάλη κουβέντα αναφορικά με την πολύ πιθανή αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Ισπανία, μετά τη φάση των ομίλων. Βάσει των διασταυρώσεων των ομίλων, η πιθανότητα να τεθούν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες είναι μεγάλες, γεγονός που κλήθηκε να σχολιάσει ο Πελέ, λέγοντας τα εξής:

«Το πιο σημαντικό για την Βραζιλία, θα είναι να μην συναντήσει στο δρόμο της την Ισπανία. Είναι μία φανταστική ομάδα για να την παρακολουθείς, είναι πολύ οργανωμένη και δεν έχει κάποιο αδύνατο σημείο. Το μόνο καλό που έχει, είναι ότι θα μπορέσουν οι διεθνείς μας να παίξουν ποδόσφαιρο, καθώς παίζουν καθαρά και επιθετικά. Τους αρέσει να παίζουν και επιτρέπουν και στους αντιπάλους τους να παίζουν. Αυτό είναι σημαντικό για μία ομάδα όπως η Βραζιλία. Η Ισπανία παίζει μοντέρνο ποδόσφαιρο. Η Ισπανία αναζητεί κενούς χώρους για να πιέσει και πρεσάρει ψηλά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα