Ο Τζέραρντ σκέφτεται σοβαρά τη Νέα Υόρκη!

Περιπλέκεται η κατάσταση με το νέο συμβόλαιο του Στίβεν Τζέραρντ στη Λίβερπουλ, καθώς ο διεθνής Άγγλος δεν έχει απαντήσει στην πρόταση των «κόκκινων», ενώ επανήλθε το ενδιαφέρον της New York Red Bulls από τις ΗΠΑ!

Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Ο Στίβεν Τζέραρντ μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι. Μέχρι και πριν λίγες μέρες και ενώ είχε εκδηλώσει την επιθυμία να μην φύγει ποτέ από τη Λίβερπουλ, όντας παίκτης – σύμβολο των «κόκκινων», δεν είχε δεχθεί κάποια κρούση από τον Μπρένταν Ρότζερς ή τη διοίκηση. Τελικά, η πολυπόθητη πρόταση έγινε. Μόνο που προκάλεσε απογοήτευση στον Τζέραρντ!

Ο λόγος; Η χρονική διάρκεια. Ο 35άχρονος ποδοσφαιριστής είχε ζητήσει διετές συμβόλαιο. Η Λίβερπουλ του πρότεινε μονοετές, γεγονός που μόνο θετικά δεν λειτούργησε στην ψυχολογία του διεθνούς μέσου. Ο Τζέραρντ δεν έχει σκοπό να φύγει από την ομάδα που αγωνίζεται όλα αυτά τα χρόνια. Για την ακρίβεια, επιθυμεί να μείνει ως το τέλος της καριέρας του και να αποχωρήσει φορώντας τη φανέλα που δόξασε και δοξάστηκε. Παρότι έθεσε το θέμα της χρονικής διάρκειας, δεν έτυχε της ανταπόκρισης που περίμενε.

Ως εκ τούτου, ο διεθνής παίκτης δεν έχει απαντήσει μέχρι τώρα στην πρόταση που του έχει γίνει. Σαν να μην έφτανε αυτό, δείχνει να επανέρχεται δυναμικά το ενδιαφέρον της New York Red Bulls. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές στην Αγγλία, η ομάδα του MLS έκανε εκ νέου κρούση στον Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος, αυτή τη φορά, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να μπει στη διαδικασία διαπραγμάτευσης. Το μεγάλο πλεονέκτημα των Αμερικανών είναι ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ζεράρ Ουγιέ, ο οποίος συνδέεται με φιλικές σχέσεις με τον διεθνή Άγγλο ποδοσφαιριστή, από τότε που ήταν προπονητής της Λίβερπουλ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα