Ο Τζόελ Κάμπελ ζήτησε να φύγει από την Άρσεναλ!

Το σίριαλ ξεκίνησε από τον περασμένο Ιούνιο, συνεχίστηκε στο Μουντιάλ, πρόσθεσε νέες συνέχειες στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου και παρουσίασε νέα… version με τη λήξη του καλοκαιριού! Ο Τζόελ Κάμπελ παραμένει στο ρόστερ της Άρσεναλ, αλλά όχι για πολύ…

Ο διεθνής Κοσταρικανός επιθετικός, που αναδείχθηκε με τις εμφανίσεις του στον Ολυμπιακό, ζήτησε επισήμως να αποχωρήσει με μεταγραφή από την Άρσεναλ, αδυνατώντας να κατανοήσει την αντιμετώπιση που τυγχάνει από τον Αρσέν Βενγκέρ. Ο 22άχρονος ποδοσφαιριστής παραμένει εκτός των βασικών πλάνων του Αλσατού προπονητή, γεγονός που έχει προκαλέσει αρκετές απορίες, ιδιαίτερα μετά το βέτο που έθεσε το καλοκαίρι, στη μεταγραφή του Κοσταρικανού στην πορτογαλική Μπενφίκα.

Ο Τζόελ Κάμπελ αντέδρασε μέσω του ατζέντη του, αλλά έλαβε τη διαβεβαίωση ότι θα πάρει τις ευκαιρίες του. Ο Βενγκέρ δεν φαίνεται να εμπιστεύεται τον Κοσταρικανό επιθετικό, οποίος θεωρεί ότι στην ηλικία που βρίσκεται χρειάζεται να αποκτήσει ρυθμό και παιχνίδια στα πόδια του, προκειμένου να εξελιχθεί.

Ο 22άχρονος παίκτης ενημέρωσε τον Αρσέν Βενγκέρ και τη διοίκηση της Άρσεναλ για τις προθέσεις του ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και αναμένει την αντίδραση των «κανονιέρηδων», οι οποίοι δεν έχουν ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με τον διεθνή επιθετικό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα