“Ο Τσίπρας βγάζει τη γυναίκα του στο κλαρί”

“Εγραψε” ο Βασίλης Λεβέντης με την ατάκα του για την Περιστέρα Μπαζιάνα και τα όσα είπε η σύντροφος του πρωθυπουργού στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Ο κ. Λεβέντης εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο πρωθυπουργός αισθάνεται ανασφάλεια και «βγάζει στο κλαρί τη γυναίκα του».

«Η γυναίκα είναι το τελευταίο χαρτί για έναν πολιτικό», είπε, τονίζοντας ότι πλέον αφού η σύζυγος του πρωθυπουργού δίνει πολιτική συνέντευξη, εκείνος φεύγει.

«Η γυναίκα να δίνει πολιτική συνέντευξη και να τονίζει δεν είναι ψεύτης ο άνδρας μου, δεν είναι απατεώνας, σημαίνει ότι όλη η Ελλάδα τον κατηγορεί, αυτήν την αίσθηση της δίνει ο κόσμος», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων χαρακτήρισε την απόφαση της συζύγου του Αλέξη Τσίπρα να παραχωρήσει συνέντευξη στην «Εφημερίδα των Συντακτών», ως μία κίνηση απελπισίας του πρωθυπουργού.

Μάλιστα, σύγκρινε την κ. Μπαζιάνα με τη σύζυγό του, τη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα, αλλά και τη Νατάσα Παζαΐτη.

«Η Μαρέβα, η Παζαΐτη, η γυναίκα μου που δεν μιλούν είναι οπισθοδρομικές;», ανέφερε ο κ. Λεβέντης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα