“Ο Τσίπρας για πρώτη φορά αρχίζει και φοβάται”

Αλληλοσυγκρουόμενες χαρακτήρισε τις δηλώσεις Νίμιτς – Κοτζιά ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφορικά με το ΣκοπιανόΟι δηλώσεις Νίμιτς και Κοτζιά είναι αλληλοσυγκρουόμενες, κάποιος από τους δύο λέει ψέμματα είπε στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ.

Μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι με αυτές τις δηλώσεις ενισχύεται η άποψη ότι υπάρχει μια μυστικού τύπου διαπραγμάτευση της Αθήνας με Νίμιτς και Σκόπια, προσθέτοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας ενημέρωσε τα κόμματα για να τηρήσει τα προσχήματα.

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι ο ειδικός μεσολαβητής έκανε αυτή τη δήλωση για το θέμα της ταυτότητας αφού έχει φύγει από την Αθήνα, μεταφέροντάς το ως μήνυμα από την ελληνική κυβέρνηση, ενώ από την άλλη, ο Νίκος Κοτζιάς εμφανίζεται πεπεισμένος ότι το θέμα της ονομασίας θα έχει λυθεί μέχρι τον Ιούνιο.

Για τις δηλώσεις του Σκοπιανού υπουργού Εξωτερικών Νίκολα Ντιμιτρόφ ανέφερε ότι δεν τον ανησυχούν, σημειώνοντας πως είναι σαν να λέει ότι δεν υπάρχει διαπραγμάτευση.

Για το συλλαλητήριο της Κυριακής ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε πως ό,τι στραβό συμβεί θα ευθύνεται η κυβέρνηση.

Τόνισε ότι ο Τσίπρας για πρώτη φορά αρχίζει και φοβάται γιατί ο κόσμος με αφορμή το ζήτημα των Σκοπίων ενεργοποιήθηκε και κατεβαίνει στους δρόμους. Θα κατέβει και για τα επόμενα μέτρα και την επόμενη ζημιά που θα κάνει ο Τσίπρας, σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα