“Ο Τσίπρας δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του”

Κορυφώνεται η αντιπαράθεση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας όσο πλησιάζει η μέρα των εκλογών. Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης ανέβασε εκ νέου τους τόνους σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 το πρωί της Παρασκευής εξαπολύοντας επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Μεϊμαράκης  κατηγόρησε τον τέως πρωθυπουργό ότι από την απειρία του «πήγε στην Κίνα και στην Ρωσία ζητώντας λεφτά» και έτσι «έχασε πολύτιμο χρόνο»ενώ δεσμεύθηκε ότι ως πρωθυπουργός θα προσπαθήσει να συνεννοηθεί με όλες τις πολιτικές δυνάμεις. «Θα καλέσω τον κ. Τσίπρα σε εθνιή ομάδα διαπραγμάτευσης ασχέτως αν συμμετέχει στην κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά. “Αυτά δεν είναι Αριστερά ή Δεξιά»υπογράμμισε ακόμα  ενώ τόνισε πως «μπροστά μας έχουμε τρία ωφέλιμα χρόνια που προσφέρονται για συνεργασίες – χωρίς εκλογές».

Παράλληλα είπε  ότι όταν αναφέρθηκε στην ορολογία «αυτοφωράκιας» δεν ήθελε να προσβάλλει κανέναν. Είναι μια λέξη που χρησιμοποιείται πολύ σ’ εμάς που ασκούμε την δικηγορία, είπε ο κ. Μεϊμαράκης και πρόσθεσε: «Ο κ. Τσίπρας δεν την ξέρει γιατί δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του. Δεν έχει κολλήσει κανένα ένσημο».

Αποκάλεσε δε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «πονηρούλη» γιατί «μετέθεσε όλους τους φόρους και τις πληρωμές στις οποίες καλούνται να προχωρήσουν οι πολίτες για μετά τις εκλογές».

Στη συνέχεια της συνέντευξής του ο κ. Μεϊμαράκης εξαπέλυσε βολές και κατά του Πάνου Καμμένου λέγοντας ότι πρόεδρος των ΑΝΕΛ «κάνει τη βρώμικη δουλειά γιατί, όπως ακούγεται ‘στην πιάτσα’ ο Τσίπρας του υποσχέθηκε πως εάν ξαναβγούν κυβέρνηση θα παραμείνει στο υπ. Εθνικής Άμυνας».

Αποκάλεσε δε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «πονηρούλη» γιατί «μετέθεσε όλους τους φόρους και τις πληρωμές στις οποίες καλούνται να προχωρήσουν οι πολίτες για μετά τις εκλογές».

Αναφερόμενος στο Ασφαλιστικό, είπε ότι η λύση του βρίσκεται στις νέες θέσεις εργασίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα