“Ο Τσίπρας θέλει να υποδουλώσει τους ανθρώπους στο φρόνημα”

Έσφαξε με το βαμβάκι τον Αλέξη Τσίπρα, για μία ακόμη φορά, η Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή την ανακοίνωση του κοινωνικού πακέτου παροχών ενώ χαρακτήρισε απύθμενο το θράσος της κυβέρνησης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» δήλωσε πως «το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα είναι από το παρελθόν, ανάλογη πρωτοβουλία είχε πάρει και ο Σαμαράς το 2014» και πρόσθεσε: “Το θράσος είναι απύθμενο, η κυβέρνηση που είχε κατακρεουργήσει την κοινωνία, προφασίζεται τώρα με αυτόν τον τρόπο ανταποδίδει το αίμα που έχει πάρει από τους ανθρώπους, δεν νομίζω ότι τέτοιες πρωτοβουλίες και τέτοια κόλπα ξεγελούν κανέναν”.

«Αυτά τα χρήματα είναι ένα απειροελάχιστο ποσοστό από τα χρήματα που έχουν αφαιρεθεί από τον κόσμο», είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου και σημείωσε πως «αυτή η κίνηση θέλει να υποδουλώσει τους ανθρώπους στο φρόνημα».

«Με τέτοιου είδους τεχνάσματα δεν θα πάει μακριά η κυβέρνηση», εκτίμησε ακόμη και επανέλαβε ότι «δεν έχουμε κυβέρνηση Ελλήνων αλλά επιτετραμμένων της τρόικας, η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει στην εξουσία».

«Δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι θα διαπραγματευτεί ή θα συγκρουστεί για κάτι, θα κάνει τους ελιγμούς που θεωρεί απαραίτητους για να κοροϊδέψει τον κόσμο», επεσήμανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Όσον αφορά τις λίστες φοροδιαφυγής, η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» είπε:”Είμαι πεπεισμένη ότι υπάρχουν τρομακτικά συμφέροντα πίσω από τις υποθέσεις με τις λίστες φοροδιαφυγής που δεν θέλουν να αποκαλυφθούν τα στοιχεία.

Ειδικότερα για τη λίστα Μπόργιανς, ανέφερε πως βρίσκεται πλέον στα χέρια της κυβέρνησης και της Δικαιοσύνης και τόνισε πως κατά τη γνώμη της δεν έχουν γίνει αρκετά για να αποκαλυφθούν τα στοιχεία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα