“Ο Τσίπρας θα είναι ισχυρός πρωθυπουργός”

Για έναν πρωθυπουργό που θα είναι ισχυρός έκανε λόγο ο Νίκος Ξυδάκης, αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα.  Ο εκλεγείς στη Β’  Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ  μιλώντας στον realfm 97,8 απάντησε μεταξύ άλλων και στο ερώτημα αν πιστεύει ότι η συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες ενδέχεται να «δέσει» τα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ σε ορισμένες από τις προεκλογικές εξαγγελίες.

«Δεν νομίζω. Η ρητή διατύπωση του Αλ. Τσίπρα, πριν από τις εκλογές και προφανώς και αυτές τις ημέρες θα το επαναλάβει, χθες κάπως το είπε ήδη στην ομιλία του στα Προπύλαια, είναι ότι σχηματίζει κυβέρνηση για να κάνει τη διαπραγμάτευση προφανώς και αφετέρου για να εφαρμόσει το, μίνιμουμ πρόγραμμά του, αυτό το οποίο ονομάστηκε κωδικά Θεσσαλονίκη plus. Αυτό θα το έκανε αυτή την πρόσκληση για στήριξη θα την έκανε ακόμη και με αυτοδυναμία. Δεν νομίζω ότι θα περιοριστεί σε τίποτα. Είναι αναμφίβολα πρωθυπουργός και πρωθυπουργός ισχυρός», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ξυδάκης.

Και σημείωσε: «Νομίζω ότι απευθύνεται πρόσκληση προς όλους τους δυνητικούς εταίρους, οι πολιτικές δυνάμεις είναι δυνητικοί εταίροι, αυτό είναι φανερό. Το έχει πει σε όλους τους τόνους, εδώ και πολλούς μήνες όχι μόνο στην προεκλογική περίοδο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα