Ο Τσίπρας θα εμφανιστεί, μετά από 14 μήνες, στην “Ωρα του Πρωθυπουργού”

Μετά από 14 περίπου μήνες, τελευταία φορά ήταν το Δεκέμβριο του 2015, ο Αλέξης Τσίπρας θα εμφανιστεί ξανά  στην “Ωρα του Πρωθυπουργού” την Παρασκευή με αφορμή σχετική επίκαιρη ερώτηση του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη για την αντιμετώπιση της διαφθοράς.

Στόχος της κυβερνητικής πλευράς είναι να μετακινήσει τη συζήτηση μακριά από τα θέματα της διαπραγμάτευσης και της πραγματικής οικονομίας.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής του Ποταμιού στην ερώτησή του αναδείκνυε «την καθυστέρηση στην απονομή της δικαιοσύνης, την τερατώδη γραφειοκρατία, τα εμπόδια στην επιχειρηματικότητα, τη μεγάλη αδιαφάνεια στις προσλήψεις και τη μεγέθυνση του κομματικού κράτους στα δύο χρόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

«Το Ποτάμι από την πρώτη μέρα καταγγέλλει τις διεφθαρμένες παλιές πολιτικές πρακτικές που διαιωνίζουν την αδικία που αποκλείει τους άξιους και προωθεί τους ευνοούμενους κάθε συστήματος εξουσίας. Ο εκμαυλισμός των θεσμών και οι φαύλες πρακτικές, όχι μόνο δεν ανακόπηκαν τα τελευταία δύο χρόνια από το περίφημο “ηθικό πλεονέκτημα” των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αντιθέτως, φαίνεται να έχουν ενισχυθεί, όπως αποδεικνύεται και από την έκθεση της Διεθνούς Διαφάνειας», υπογραμμιζόταν στην ερώτηση του Σταύρου Θεοδωράκη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα