“Ο Τσίπρας κατέχει τα πρωτεία στο ψέμα σε όλη την μεταπολιτευτική ιστορία”

Με σκληρή γλώσσα μίλησε ξανά ο Παναγιώτης Λαφαζάνης για τον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και νυν επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας επιτίθεται προσωπικά στον πρωθυπουργό, αναφέροντας πως κατέχει “τα πρωτεία στο ψέμα σε όλη την μεταπολιτευτική ιστορία”.

Ο κ. Λαφαζάνης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 9.84 υποστήριξε πως η μανία του κ. Τσίπρα για την εξουσία τον οδήγησε στις εξαγγελίες του προγράμματος από τη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, ο ίδιος είπε ότι άκουσε έκπληκτος των πρωθυπουργό να εξαγγέλει το περιβόητο πρόγραμμα από τη Θεσσαλονίκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Τι λέει!”

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΛΑΕ σημείωσε πως πίστευε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα ακολουθούσε όλες τις μνημονιακές δεσμεύσεις. Παραδέχτηκε πως έβλεπε ότι υπήρχαν μεγάλες δυσκολίες για να πραγματοποιηθούν αυτά που έλεγε, ωστόσο έδινε πιθανότητες ότι το εγχείρημα θα προχωρούσε.

Τέλος, αναφερόμενος στην σημερινή πορεία της κυβέρνησης, τη χαρακτήρισε εξευτελισμό και κατάντημα, καθώς δεν είναι μόνο ότι έχει οπισθοχωρήσει από όλα όσα είχε εξαγγείλλει, αλλά και ότι κάνει ακριβώς τα αντίθετα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα