“Ο Τσίπρας υποτίμησε την ψυχή των Ελλήνων”

Νέα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Βασίλης Κικίλιας σε άρθρο του στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”«Ο κ. Τσίπρας υποτίμησε την ψυχή των Ελλήνων και τον αγνό ανόθευτο πατριωτισμό τους» τονίζει ο τομεάρχης ‘Αμυνας της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας , επισημαίνοντας πως ο Έλληνας αποστρέφεται εξίσου τον εθνικισμό και τον εθνομηδενισμό, και ακολουθεί την οδό του μέτρου: το γνήσιο πατριωτισμό».

Ο βουλευτής της Α’ Αθήνας δηλώνει πως «δεν αντιμετωπίζει φοβικά τον λαό», αντιθέτως «τρέφεται από τις αγωνίες και τα πιστεύω του».

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Κικίλιας τονίζει πως «θα σταθώ απέναντι σε αυτούς που πασχίζουν να χαρίσουν στα άκρα χιλιάδες λαού, συκοφαντώντας, ό,τι πιο ιερό έχει: την αγάπη του για την Πατρίδα».

Για το ζήτημα των διαπραγματεύσεων αναφέρει πως «θέλει τη βέλτιστη λύση στο θέμα των Σκοπίων που θα εξουδετερώνει μια για πάντα τον αλυτρωτισμό», ενώ σε όσους θεωρούν την υπό εξέλιξη διαδικασία διαπραγμάτευσης ως την τελευταία ευκαιρία επίλυσης απαντά ότι «από την εποχή του σχεδίου Ανάν είχαμε να ακούσουμε τέτοια σενάρια από αυτούς που βρέθηκαν στην λάθος πλευρά της Ιστορίας ή πάντως απέναντι στη βούληση των λαών τους».

Τέλος, ο κ. Κικίλιας καλεί τον κόσμο να βρεθεί στο συλλαλητήριο της Κυριακής «ειρηνικά και ενωτικά, αλλά πάντως εμφατικά», γιατί προφανώς όπως λέει, «δεν είμαστε όλοι ίδιοι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα