Ο «Τσιτσαρίτο» αναγνώρισε μόνο τον Σερ Άλεξ

Ντέιβιντ Μόγιες και Λουίς Φαν Γκάαλ… δεν υπήρξαν ποτέ για τον Χαβιέρ Ερνάντες. Ο «Τσιτσαρίτο» αναγνώρισε μόνο τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, στο μήνυμα που έστειλε για την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εκδηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυσαρέσκειά του για την αντιμετώπιση που έτυχε από τους δύο προπονητές.

Ο Μεξικανός επιθετικός αποχώρησε την τελευταία μέρα της θερινής μεταγραφικής περιόδου και μετακόμισε στη Μπάγερ Λεβερκούζεν έναντι 11 εκατ. λιρών για να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του και να νιώσει ξανά αγαπητός και σημαντικός.

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του μέσω social media, θέλησε να ευχαριστήσει μονάχα τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και τον επικεφαλής σκάουτ, Τζιμ Λόουλορ, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και τον Τζιμ Λόουλορ, όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα αλλά και όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνυπήρξα. Πάνω απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ για τη στήριξή τους, όλα αυτά τα χρόνια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα