Ο Τόρες πίσω στο σπίτι

Οι οπαδοί της Ατλέτικο Μαδρίτης είδαν το αγαπημένο τους παιδί, τον Φερνάντο Τόρες να επιστρέψει στο σπίτι του και φυσικά δεν έχασαν την ευκαιρία για να του εκδηλώσουν την αγάπη τους.

Μπορεί όταν έφυγε για την Αγγλία σε ηλικία 24 ετών να ήταν ό,τι πιο hot για την επιθετική γραμμή μιας ομάδας και τελικά να μην δικαίωσε τις προσδοκίες, αλλά για τους «ροχιμπλάνκος» οπαδούς θα είναι πάντα ο «Ελ Νίνιο».

«Έχω κατακτήσει τίτλους στην καριέρα μου, αλλά λείπει κάτι. Μου λείπει να κερδίσω έναν τίτλο εδώ. Αποχωριστήκαμε πριν από επτά χρόνια και τώρα είμαι επιτέλους και πάλι εδώ. Από σήμερα το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι πως θα βοηθήσω την ομάδα, μια ομάδα πρωταθλήτρια», δήλωσε ο 31χρονος πια Φερνάντο Τόρες στους παραπάνω από 200 εκπροσώπους του Τύπου.

Στο γήπεδο βρέθηκαν 45.000 οπαδοί της ομάδας οι οποίοι θέλησαν να υποδεχθούν το δικό τους παιδί.

«Άλλαξαν πολλά για εμένα και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ήμουν 24 χρόνων και έζησα κάτι πολύ σκληρό. Κατάλαβα αργότερα πως έπρεπε να φύγω για να βοηθήσω αυτή την ομάδα να γίνει πιο μεγάλη. Τα χρόνια πέρασαν και η ομάδα βρήκε το δρόμο της, πέτυχε αυτά που ήθελε» τόνισε ο 31χρονος Ισπανός επιθετικός, ο οποίος  έκανε  και ιδιαίτερη αναφορά στον προπονητή της ομάδας, Ντιέγο Σιμεόνε, τονίζοντας ότι η παρουσία του στον πάγκο συνέβαλε στην επιστροφή του.  «Ήταν σημαντικός παράγοντας για να γυρίσω. Μίλησα μαζί του και μου μετέφερε την πίστη του σε εμένα. Γνωριζόμαστε πολύ καλά, ξέρει πόσο πολύ θέλω να βοηθήσω την ομάδα και αυτός θα κρίνει πότε θα είμαι έτοιμος να το κάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα